Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

externa

dakujem za info...
ja môzem ist len na sukromnu kliniku kvôli tym predoperacnym...pretoze nemam ziadne poistenie na slovensku,zijem v rakusku...takze tak..:(
viem,ze v provitae to stoji tych 3000sk...myslim a este teda musim najst kam pôjdem na sono...
rozhodla som sa pre Tršku,anatomicke,pod sval velkost sa este s nim dohodnem,ale vravel 280 max.320ml.
Terminy ma volne druhy decem.tyzd. napisala som mu na 8.12.tak uvidim ci mu to vyhovuje...

miu miu

baby a u obvodneho sa kolko platia tie predoperacne vysetrenia? lebo 4tis. sa mi zda nejak vela? od coho to zavisi?

miu miu

Lela preco si myslis ze budes mat bradavky velmi vysoko? mozno len tesne po ked budes mat velmi opuchnute cici ale potom ked ti klesnu tak to nebude urcite vysoko. Ved oni vedia co robia a ked robia niekolko opreracii denne si myslim ze vedia ako maju vopchat ten silikon aby to bolo prirodzene. prax je prax. toto nejak neriesim. Myslim ze to bude urcite lepsie ako teraz ked mam taketo male. hlavne nech nie su nijake komplikacie. to je dolezite.

atram

sweet- - no musim este raz kuki tie tvoje fotky, lebo veru som si to nevsimla, ale moze byt, ved ty sa urcite castejsie okukujes :) ale ved este sa to mozno spravi, i tak mas stale len mesiac po,
ja mam zasa jednu bradavku nizsie ako druhu :( reps. ved aj predtym som mala, teraz sice menej, ale predsa len ta asymetria trochu zostala, no upokojujem sa, ze mam len tyzden po a cakam na zazrak, ale inak je pravda, ze takychto drobnosti si vsimame len my, chlapi si to vooobec nevsimnu

atram

sweet - uf to ta tie predoperacne pekne vysli :(((( ja som bola v stupave za 1500,- + 300 sono, ale teda na vsetko som mala doporucenie, ty si nemala?

sweetlemon

externa
ja som bola u anesteziologa v SNOPe, a na sono ma internistka poslala k milosrdnym do nemocnice. za sono som neplatila nic,ale zase cele predoperacne ma stali 4tis,takze tak...

atram
dakujem pekne, aj mne sa paci, asi ako kazdej tie svoje :)) no ale fakt mi jedno ide trochu do strany, nechapem, na jednej fotke to je velmi vidno,aj som sa hanbila ju dat na rajce...ale inak to nevnimam. fakt sa zdaju vacsie, sa pekne vytiahli holky :))

atram

sweet - mrkla som fotky, vysledok je fantasticky, pekne vidno rozdiel od minulych foto, ked si mala ten opuch, teraz maju krasny tvar a vobec nie su take male ako sa ti zdalo na zaciatku

atram

veronika, ja som si kupila sportovu podprdu, cize v case prania mam tu na sebe

sono - ja som bola na sono v probios, s doporucenim od gyndosky ma to stalo 300,-