Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

atram

ja som si kupila sportovku talianskej znacky noi-dui, je bezsvova no nema zapinanie, cize ju davam cez hlavu a stala okolo 4 stoviek, bola som aj v triumph, ale mali az kosik C a ako ste tu niektora pisali, tak hej vyrabaju ju az od 75 obvod, no a cena vyse 1000,- :(((
ja tu sportovku uz teraz striedam s tou retro, je menej na fest ako ta retro

miu miu

nina idem na gulate, lebo aj na vrchu chcem mat daco vyplnene. totiz mi presvitaju rebra a to uz nechcem. hore nemam tuk tak preto. nijaky sa mi tam neuklada. neviem ci su anatomy zrovna 325ky ale urcite podobny rozmer maju. a ci mam zaklad? no neviem nic moc tam nemam. v podprde vypadam aj na trojky ked ich dobre vypcham ale podprdu zhodim a vidim realitu. xi

ninab

miu myslim ze poraaanne stverky...
ty zaklad mas, ci nie?
o tomto rozmyslam aj ja, len ma stale laka vysoky profil a ty by si si preco vysoky nedala?
existuju aj 325 anatomy?a preco ides do gulatych?
zaujima ma tvoj nazor

sweetlemon

veronika
mozes sa opalovat,ale jazvy si musis prelepit poriadne. myslim,ze to nie je problem.
no a tiez ma zaujima ta stranka so sportovymi podprdami, ja sa chystam v piatok kupovat, tak dufam, ze nieco najdes. ak hej, tak dam vediet, kde maju :)

veronika24

chcem sa spytat,ci nahodou neviete kedy sa budem moct opalovat po opke?Uz mam 2 a pol tyzdna po.Lebo 15.novembra idem na svadbu a chcem sa dovtedy este opalit.

maja222

Dievčence,
dnes som si chcela kúpiť nejakú športovú podprsenku, a predstavte si, nič som nekúpila. To je beda zohnať. Keď som konečne našla takú istú ako aj Klaudia KE, tak menšie ako 75 po obvode nevyrábajú. Neviete mi poradiť nejakú internetovú stránku, kde by som si také niečo mohla objednať?

veronika24

Maja222,ja uz budem mat dnes fotak,tak pofotim a tiez pridam.Do Ziliny zvyknem chodit s muzickom,tak to sa dohodneme.Sestricka mi povedala,ze mam zavolat buduci tyzden a ze mi povie kedy mam prist.

sweetlemon

fifiBB
no tak to by zaujimalo aj mna, ze kedy zacnu maknut, ja som mesiac po op a stale nic, sa mi zda. teda povoluje to, ale makke su neni este ani zdaleka.

klaudi
ako tvoje cici? tebe nemaknu este?

sweetlemon

Lela1
ja som bola na tabletkach-oddalovacich, tak myslim, ze to je vacsia supa pre telo ako vyvolavacka, ja som ich brala 10 dni, aj po som chcela, lebo nechcelo sa mi trapit par dni po op s tamponmi a tak...a bolo este horuco :(