Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

atram
dakujem za vysvetlenie... :))))
ano, presne tak som to robila, kym mi neopadali chrasticky a teraz uz len kremujem mastnym kremom (nivea, marina...). ale chcem si kupit contractubex na jazvy,len sa este pre istotu chcem spytat dr, ci to uz mozem

9Matulka9

Ahoj Nelina.
Ja mam naplanovanu opku 30.10. a mam podobne miery ako ty.179 cm a 63 kg,a so sirokym hrudnikom mam tiez svoje skusenosti:) Ja idem na 350 ml gulate vysoky profil.

veronika24

Ahoj nelina,ak ti mozem poradit,daj si tie vacsie kludne.Nemusis sa bat.Ja mam vysku 168 a vahu 58 a dal mi 375ml.A keby sa dalo dam si aj vacsie.Lebo teraz sa mi uz zdaju male.nemusis sa bat,zeby boli velke,pretoze ty si dost vysoka a to sa strati.A ak uz mas podstupit tu operaciu,tak nech to stoji zato.:-)

atram

veronika, repik su bylinky, cize v lekarni si kup caj sypany a urob si odvar, a vlaznym si potieraj jazvy, teda nejakym namocenym tamponom, je to dobre na hojenie ran

nelina

ahojte,pripajam sa do vasej disusie,ja mam naplanovanu opku 5.11 na u trsku,zajtra mu mam volat este ohladom velkosti implantatov,nakolko mam sirsi hrudnik a chce mi dat medzi 350-420,co sa mi zda uz vela. mam 178 cm,vahu 69 kg.uz sa tesim na nove prska,aj ked trosku obavy mam,aby som bola spokojna /aj manzel/.

atram

fifi, vysetrenie nemoze byt starsie ako dva tyzdne, je len na tebe ci pojdes 2 dni pred opkou alebo 1,5 tyzdna, vysledky zo sono som mala na pockanie, a z interneho na druhy den, len je dobre sa tam uz teraz objednat /ak ides do sukromneho centra/ lebo napr. u nas na tom sone mali dost dlhe cakacky, zavazilo to, ze som povedala ze mam o tyzden na operaciu, tak ma kdesi vsunuli

fifiBB

miu miu
čo myslíš kedy mám íst na predoperačné,opku mám31.10.nevieš ako dlho sa čaká na výsledky,viem že treba sono prs,interné vyšetrenie a ešte niečo iné?díky moc:)))

miu miu

sweet ja planujem ist na predoperacne az okolo 20oktobra, no uz sa mi to krati, ved o tri tyzdne idem pod skalpel aj ja. xi sa tesim aj bojim este ale si hovorim ze to proste zvladnem a hotovo. chcem to tak musim pre krasu trpiet.