Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lela1

ahojte
miu miu
teraz mi len kramy skoncili, musim pockat na dalsie a po tych ma caka uz operacia... teda vidim to niekedy v novembri, jezovitovej som sa pytala na oddalovacie tablety, povedala ze radsej nie ked to mam takto rozhadzane.. ze mam pockat ked mi to pride a potom zavolat...

sweetlemon

miu miu
no tej babe to len teraz zistil dr na kontrole a teda snazi sa poriadne stale masirovat bravcovou mastou, zevraj je to najucinnejsie.no a ked sa to nepodari do mesiaca,tak reop... :(

maja222
ok, skusim teda kuknut na nete a poriem, kde maju predajne, dakujem za tip :)

maja222

Klaudia,
ja som si skúšala 75 a dala som si ju na to najužšie, a aj tak mi to bolo široké. Ale našla som na internete zn. ANITA, a tam sú aj všetky 70 veľkosti, tak si asi objednám odtiaľ.
Sweet,
to možno pomôže aj Tebe pri hľadaní. V Bratislave majú aj svoje predajne, tak to budeš mať o niešo ľahšie.

miu miu

sweet a co robila ta baba z omlazeni? tiez jej pomohlo mackanie a masirovanie alebo museli ist na to radikalnejsie?

sweetlemon

Klaudi
no ved to, ja potrebujem tak 65-70B predpokladam. neviem presne. tak ja idem v piatok obehat obchody a zistim, co je na trhu nove :))
a teda, trosku to prehanas s tou pracou, no setri sa,lebo sak este nie sme uplne zahojene a nemame este dovolenu plnu zataz, tak aby sa to neposunulo :( ja sa stale setrim,kde mozem. no ja som vcera zacala poriadne masirovat, som si ich 10 min poctivo mackala :) vlastne aj na to, aby sa mi ta zla kapsula neurobila...lebo jednej babe na omlazeni.cz sa to stalo chvilu po op, chuda :(

KlaudiaKE

SWEET uz maknu,, si ich masirujem a mačkam :-) po kupani a uz je to stale lepsie ,,

dnes som zabalila 16 kurierov,, 48 balikov a vecer ma cicky az stipali. kua ked nezozeniem cim skor skladnika mozem ist na reoperaciu :-(((
teraz som este odpisovala na maily co som cez den koli baleniu nestihla a mrtva idem lahnut, oci ma uz stipu akoby som cibulu lupsla.. tak asi tak si ja tie moje ciciky uzivam :-))) pracovne :-(((

maja ja som eshoop na podrpdy nenasla, ja som ich kupila u nas v obchode ale na obvod mensi ako 75 som sa nepytala, tak neviem ci mali aj to.. a 75 ti nebude dobra ak ju stiahnes uplne ?? oni maju take hrube zapinanie a 3 rady na stiahnutie, mne bola dobra aj 80 a aj 85 ked som stiahla