Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miu miu

no veronika ty si to super vyriesila xi. radsej si si objednala novy fotak ako sa trapit s mobilom? hmmm? ale aj to treba mat v domacnosti. xi

veronika24

Ahoj maja222,uz pracujem,este ma to sice boli,ked utieram do solarko,bo je velke,ale da sa.aj ty mas uz galerku?Ja som tam dala fotku z dovolenky,bo z telefonu si neviem stiahnut,neda sa mi to.Ale uz mam objednany fotak,tak ak pride do konca tyzdna,tak poslem aj ostatne.A ty ako?Uz je dobre?Buduci tyzden sa stretneme.:-)

atram

miu, ja mam 155cm pod 73cm vahu 44kg a 250ml mi spravilo B, sweet spravilo 285ml mensie C, cize tych 325 ti musia isto spravit plne C, aj sweet ma pod 69

externa

ahoj Lela1...neviem,ale myslim ze nie dlho kedze je to sukromna klinika
ich tel.c.02-5441 3284,0905-163650,e-mail:provitae@provitae.sk.Sidli a na Svoradova 13.
Je lepsie ked mas max.tyzden stare vysledky.Zalezi od Dr,ako to akceptuje,ale cim kratsie tym lepsie.

miu miu

baby co myslite.....ake prsia dosiahnem vellkostou 325ml a stredny profil ked mam pod prsiami 69cm vahu 48kg a vysku 165cm? co myslite?

miu miu

Lela mne povedali ze vysetrenia mozu byt 2 tyzdne az týzden stare. ze to akceptuju. Na tie vysetrenia by si nemala mat kramy lebo ti budu brat krv a mohlo by to tusim daco skreslovat. tak sa mi zda.

Lela1

ahojte baby,
mam pokazeny net doma, takze sa sem dostane len v praci :) dakujem za odpovede..
externa
kolko trva nez ta objednaju u ogurcaka v provitae? treba aj nejake doporucenie z estetiku?
a kolko pred operaciou si mam dat spravit vysetrenia? staci tyzden pred? a moze to byt aj pocas menstruacie?

externa

no,neviem ani ja...ale aspon v ruzin.sa vyznam...Trška mi posle vsetko postou..na maminu adresu,kedze ja som vo Viedni:(
no,a podla toho sa zariadim...

atram

klaudi, no konecne sa nemusim hanbit pred vlastnym muzom, ostatne ma v podstate netrapilo, ostatny su mi suma fuk, velke didi mat nikdy nebudem, aby bol vystrih neviem ako plny, ale ten pocit, ze pri vyzliekani nemusim striehnut ci ma niekto neuvidi mi za to stal :)