Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucka_25

atram

hej tvoje foto som videla...mas ich krasne..mne modelaciu nastastie netreba, chcem len zvacsit, ty si mala pred tym aku velkost podprsenky a aku mas teraz?

atram

sa mi zda, ze uz mas aj pristup na galerku nie? tak pripadne mrkni tam na moje fotky a uvidis jeho pracu, no fotky su 4 dni po op a ja som mala aj modelaciu co tebe netreba :)

atram

Ahoj Lucka, ja som 2 tyzdne po zakroku od Fabryho, co konkretne by si chcela vediet? Pripadne daj mail a ozvem sa ti tam.

Lucka_25

ahojte baby, caka ma konzultacia u doktora Fabryho...mate s nim niektora skusenost?alebo ste videli nejaku jeho robotu?dakujem :-)

externa

cavte,v oktobrovej Emme je dr. Trska a cely tym z Interklinik....
zmenia 4 baby, zo vsetkych prihlasenych...plastika,zuby,tvar,vizaž...atd.

sweetlemon

veronika
ty si bola u trsku,ze? mne povedal, ze jazvy si mam natierat repikom a prsia masirovat mastnym kremom, neskor aj jazvy, ked budu bez chrasticiek. a normalne ako si budes roztierat krem, tak ich tak trosku budes aj mackat,ale jemne :) proste aby sa uvolnila ta koza asi. inak ako som si ich vcera masirovala, tak som v nich mala potom taky uvolneny pocit a zistila som,ze aj mne maknu :) tak sa tesim :) no a inak masirovat som zacala po 2 tyzdnoch...

sweetlemon

miu
no ja som tu tiez bola rano a pozeram, ze to neni mozne, nikto tu nebol...hm... :(
vcera som volala s trskom a kontrolu mam buducu stredu, teda po 6 tyzdnoch skoro. no a to uz dam dole retro :) myslela som,ze uz tento piatok,ale nechce este. a jazvy sa hoja pomalinky, to bude asi velmi dlhy proces...ale masirujem cele cicky aj s jazvami,takze to by im mohlo trosku pomoct :) no a co ty, kedy ides na predoperacne?? uz sa to blizi aj tebe :))