Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maja222

Ahoj Veronika 24,
Livaa keď Ti založí album fotiek, tak Ti sama pošle mailom heslo a všetko čo treba, len musím chvíľku vydržať. A ako sa Ti darí? Už pracuješ?

veronika24

Ahojte.Akurat som poslala na ten mail fotku kvoli pristupu do galerky,ale neviem ci to bude dobre.A kedy mi dojde heslo alebo ako sa tam potom dostanem?

biasa

pegy:velmi si ma potesila...niekde som sa docitala ze sa jednej kocke zmensili o pol cisla- az cislo..to je hlupost nie? takze ak som spravne pochopila, zmensili sa ti len tesne po op, ked boli napuchnute..potom uz len menili tvar a makli??dakujem krasne za odpoved.

sweetlemon

externa
no neviem, preco ta posiela do ruzin., ja som mala aj anestez., aj op v snope,ale asi vie preco, asi tam budu mat dovcu :)
no a na predop. som bola cez trsku u takej internistky,vypytala rovnych 4tis. hm...ale tak aspon som sa o nic nestarala,vsetko vybavila.co uz, nechcelo sa mi nikam inak chodit :)

Klaudi
no ahojky ty pracant :) len sa este moc nenamahaj! sice ja uz tiez prekladam sanony a natahujem sa,ale davam bacha,lebo potom su take unavene a bolia :( no inak vlastne v poslednej dobe ma polia tak zvrchu iba na dotyk a bradavky z tej podprdy sa mi uz asi zoderu...no inak sa z nich tesim, aj ked su kazde ine.
a som rada,ze mas take brusinko uz, no aj mne by sa zislo nieco s nim urobit, ked si sadnem,tak sa to rozleje cez rifle :) stale planujem cvicit :)

KlaudiaKE

ATRAM ja som aj bez obvodaka mala tak cenu :-)
lipo sa oplatilo, lebo teraz v rifliach mam total ploche brucho, este ked mam ten stahujuci pas,tak sa vytesujem, predtym to bol taky 5mes tehotenstva :-))
len koža je este vacsia ako to brucho, takze to potrva nez to splasne.. akurat mam to valcekovat tak po kupani si ho nakremujem a valcekujem , ale inac este stale boli, tak ako modrina., ked to tlacim, to lipo boli dlhsie ako ciciky, to by som nepovedala. ale nie je to tak ze to boli vkuse ze to citim, len vtedy ked masirujem...

inac pekne ti to spravili ;-) tesim na foto ked to budes mat zahojene.. uz iny pocit nie ?? sebavedomie stuplo ? :-)

atram

klaudi, ja som bola na predoperacnych v sukromnom centre ako sweet, ale teda v inom, no a v mojom to bolo za 1500,- s doporucenim od obvodaka, cize na poistovnu, alebo za 3700,- bez doporucenia na vlastne naklady, cize predpokladam, ze sweet to mala tak
a lipo ako? oplatilo sa?

matulka - a co ti neslo?

KlaudiaKE

ahojte..
SWEET ano zijem :-) len mam teraz fakt plnu hlavu firmy a vobec na nic ine cas. nakolko som mala teraz vo firme nejake personalne zmeny.. dost tazke na psychiku nakoniec aj na fyzičku :-) lebo si balim tovar sama (zhanam surne noveho skladnika), takze prsicka pekne uz pracuju ale zatial drzia pokope :-))) a do postele padam mrtva :-((.. cely den fungujem na 110%

a mrkla som fotky., pekne sa ti "kočky" davaju dokopy ;-) mne uz ta podprda s tym pasom na bruchu tak lezu na nervy ze uz odratavam dni kedy sa ich zbavim :-))) inac tiez mam jednu bradavku nizsie ako druhu, ale hadzem na to bobek :-))) sak v podprde to nevidno, a ked uz som mala taku preddispoziciu. tak od lekara zazraky cakat nemoooozem :-)) v podprde vyzeraju dobre ,, na kontrolu idem 14.10

a inac dobre si preplatila tie predoperacne, to za co preboha.. mna to stalo 1200,- tusim .. uz ani nepamatam. max 1500,- uz neviem presnu sumu :-)) pri tych vsetkych cislach co mam v hlave z firmy