Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maja222

Veronika 24,
ja už mám album založený dávno. V piatok sa dám mužíčkovi pofotiť a pridám do galérky aj moje fotečky:-))
Už si sa objednala na kontrolu? Už sa teším na stretko. Potom si dáme vedieť, na ktorú hodinu budeme objednané. Dúfam, že nás dajú približne rovnako:-)
Ozaj, ak budeš niekedy v Žiline, tak daj vedieť, skočíme na kávu.

Lela1

miu miu
mame skoro rovnake miery ja mam pod iba 65, vaha 50, vyska 166. Myslim ze 325 a stredny profil budu urcite C...
Vysky tych bradaviek mas asi pravdu.. vedia co robia.. Jezovitova mi mozno prave kvoli tomu chcela dat nizky profil.. ale ja chcem tiez radsej stredny... spytam sa jej ci je to velky rozdiel, ked budem volat na termin op.

Lela1

noo uvidim ako budem mat kramy... najhorsie je ze mi chodia ako chcu..a jezovitova povedala ze jej mam zavolat prvy den ako to dostanem ze do 15 dni mi urci presny termin operacie... dohodli sme sa na november... ja asi pojdem na tu vyvolavacku bude to najistejsie... aj ked mozno zbytocny dalsi sok pre telo .... Mali ste niektora s tym taketo opletacky? ako ste to vyriesili?

fifiBB

a ešte by ma moc zaujímalo,kedy začnu implantáty maknút,po akom čase od opky už s tým možem rátat,dakujem krasne..

fifiBB

ahojte
prosím vás,chcem sa spýtat na tie testy pre opkou,od obvodnej a z interného,ako dlho sa na ne čaká..bo dr.povedal že výsledky nesmú byt staré viac ako 2 týž.termín mám 31.10,že kedy by som mala asi íst na tie vyšetrenia,dakujem.ahojkajte..

veronika24

Ale to len taky lacny.To mi staci.lebo manzel ma svoj a ten si berie do prace,tak teraz budem mat aj ja.:-)Keby som ho mala,tak uz davno som mohla mat galerku.:-(