Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

prsnik

Sweetlemon dlhšie som tu nebola ale prečo si chceš kúpiť bez kostíc.Ja som to už tu písala,že keď som bola na kontrole po 3 týždňoch doktorka mi kázali si kúpiť len podprsenku s kosticami a pusch up, aby sa prsia formovali,ale ja som nemohla kúpiť takú veľkosť tak som si kúpila len s kosticami a som spokojná.Jazvy ma netlačia už sú zahojené.Aj mne to bolo divné s tými kosticami ale hádam by mi moja doktorka nechcela zle.

miu miu

myslim ze aj to je dobry napad. urcite by uz potom netlacila ale ci by drzala tak ako treba to neviem. ale zalezi od strihu. to budes vidiet. ale aj taketo riesenie je dobre. tak potom nafot. ok?

sweetlemon

ja len dufam, ze aspon nejaku vhodnu kupim. lebo sak vsetko je s kosticami. ale asi to urobim tak, ze v najhorsom pripade si kupim taku a kostice vyberiem :) to potom asi nebude tak tlacit na jazvy, nie?

sweetlemon

vcera som bola okukat nejake podprdy,tak skusala som 75B,obvod velky, kosik maly. myslim,ze 70C bude ta spravna velkost...ked ja som doteraz nosila 65...tak to uz teraz asi nikde nezozeniem na C kosik :(( no, nieco vymyslim, dnes si idem nejaku kupit, potom nafotim :)

sweetlemon

miu
jej, ty si zlaticko :) no aj ja som rada,ze sa rysuju, bala som sa,ze su male, ked tam bol ten najvacsi opuch. no teraz uz vystupuju a mam ich veeeeelmi rada :)
tiez som chcela,aby som mala uz mesiac po a teraz ani neviem ako, a uz aj som. to fakt velmi rychlo prejde, najma v praci ten cas leti, neboj, zachvilu uz budes nosit tie svoje mega podprdy :))))

miu miu

sweeet ty uz mas prska super, uz krasne chytaju tvar, bodaj by som uz aj ja bola tak ako ty mesiac po op. Uz ti naberaju tie spravne tvary. kresne sa hoja. Niet co ine dodat len to ze ti fakt uprimne a v dobrom zavidim.

miu miu

joj baby uz mi to ubieha ako voda, ale tesim sa, aj kamosky uz si zo mna robia srandu a planuju mi dopredu pokupovat maga podprdy aby som mala inspiraciu. xi
Ale fakt sa uz tesim len mam strach s tych prvych dni.
No predoperacne planujem tak max dva tyzdne pred op. Predpokladam ze vysledky tak maximalne do dvoch dni ako tu pisu baby. Ale idem cez obvodneho tak dufam ze mu to nebude nejak dlho trvat. Pojdem k obvodnemu a na interne, sono mi nekazali. ze som mlada ze netreba.no tak neviem. mozno pojdem pre istotu aj ku gyndovi.

sweetlemon

miu miu
no tesim sa s tebou, ja uz to mam vlastne daaaavno za sebou :))) a vobec to nebolo take zle,takze sa nemas coho bat, chvilu bolesti kazda z nas prezije a po tyzdni-dvoch uz budes celkom v pohode, tak sa tes :)) a ja sa tesim na fotecky po :)

sweetlemon

Nelina
ja som sice mensia, ale ked ti mozem poradit,tak chod do vacsich, trska to vobec neprehana s velkostami,tak mu povedz nech ti tam da najvacsie, ake sa vojdu a budu vyzerat dobre. on vie, co robit :) mne dal 285,ale tiez by som prijala vacsie. no musim povedat, ze som spokojna :) drzim prsty :)