Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

miu miu
no dakujem, tak uz sa neviem dockat, kedy to spadne trosku,nech mozem nosit vystrihy :))
no mojej mame v tehot. narastli asi o 2-3 cisla. tiez bola plocha a teraz ma tak 3-4. takze neviem, ako na tom budem,ale tiez mi antina na rast vobec neucinkovala. myslim,ze to je nieco ine ako tehotenstvo. pri nom su tie hormony trosku vyssie :) no ved uvidime. a tiez myslim,ze kedze je to pod svalom,tak by sa to nemalo moc posr.... :)

maja222

Miu,Miu,
prsia sa Ti v tehotenstve zväčšia hlavne keď sa Ti bude vytvárať mlieko po pôrode(aspoň u mňa to tak bolo).Myslím, že vtedy som ich mala väčšie ako teraz po OP:-))Mne sa až potrhala koža.
Aj ja si myslím, že tie dievčatá, ktoré to majú pod svalom, tak by na reoperáciu nemuseli ísť, ale dosť záleží na tom, ako sa im roztiahne koža. Ja som dlho nekojila, tak som ich nemala vyťahané, ale je fakt, že sa mi strašne zmenšili. Teraz som spokojná.
Veronika,
máš ich naozaj super. Môžeš byť spokojná. Tých pár dní bolesti, alebo čo to bolo:-), stálo za to, však?
Dnes večer pošlem aj ja nové fotečky.

miu miu

sweet no prska sa hoja krasne, pekne vypadaju aj v podprde, len ozaj trosku je vidiet este opuch ale aj to prejde. su super.

miu miu

baby ja neviem ci je pravidlo ze pri tehotenstce sa prsia tak enormne zvacsia. Jasne ze na to myslim ale u mna to mozno nebude tragicke. mne sa prsia nezvacsili ani po antike ani ked priberiem ani ked mam kramy. proste nijake zmeny. furt to iste. Mozno ani pri tehotenstve to nebude tragedia, ved uvidime, mozno potom len trocha viac klesnu a budu vypadat viac prirodzene, aspon si toto hovorim stale dokola. Inak ked su prsia pod svalom, nemalo by to az tak ovplyvnit a ked budem cvicit prsne svaly tak zostanu pevne ked ich sval udrzi. tie co si daju pod zlazu si myslim ze je ovela vacsia pravdepodobnost poklesu ako my pod svalom. lebo ich drzi len koza a mliecna zlaza ktora sa samozrejme zvacsi, ale tiez u kazdeho inak. niekomu narastu aj p tri cisla a niekomu len o jedno. zo skusenosti a od kamosiek co maju tendenciu menit prsia podla vahy tak im neskutocne narastu aj pri tehu, ale nam vychrtlinam co nemaju hore ziaden tuk taketo vykyvy az nehrozia. asi. asi.
neviem to presne, len premyslam nad tym- uvidime.

atram

no myslim, ze velkost implosu s kojenim nesuvisi, ide len o to, ze podla mna po kojeni a pripadnej reopke potom budu musiet ist este vacsie, lebo koza sa natiahne, tak ci s tym pocitate.... mozno to chapem nedobre, ale takto to vnimam, ja sice implose velke nemam, ale nastastie uz ani deti neplanujem, staci co mam :)

ja uz viac menej robim vsetko, len nerobim take veci kde treba velku silu, napr. vytiahnut vonkajsie zaluzie /to chce silny tak v rukach, kt. este musia byt aj zdvihnute, alebo nechodim do vysokych skriniek, kde som bezne dociahla, zatial spim stale na chrbate, nedviham malu na ruky/, cize nic take strasne, len nezatazujem velmi ruky, isto by som vladala, ale bojim sa aby sa tie potvory vnutri neotocili :(

ninab

atram to je normalne, aj u mna-pretoze toto obdobie "pred" sa mi zda neuveritelne dlhe, asi 25-krat za den sa prichytim ako myslim na nove prsia, fakt myslienkam na kozy venujem neuveritelne dlhy cas z dna a myslim, ze sa toto obdobie vo mne zapise asi tak, ze ked pride termin a ja to vyriesim za jeden den tiez si neuvedomim, ze som nova...
...o tych velkych implosoch-atram myslis, ze tak strasne narastu? ved aj tak bude mozno potrebna reoperacia-nie?alebo zalezi to ako mi narastu v tehotenstve na velkosti implosu?
inak ty sa ako citis a ake prace uz mozes vykonavat?

atram

veronika - tiez sa pripajam k nazoru ostatnych, mas ich vazne krasne uplne prirodzene, vidno ze ti bol narhnuty ten najvhodnejsi implos

ninka - ako si v prispevku oslovila ze nech sa ozvu tie co maju uz po, tak reku to nic pre mna, mna sa to este netyka :)))) normalne som v tej chvili mala pocit, ze ved ja som este pred :))) booooze utieklo to ako voda

baby tie co este mate pred tehu, nebojite sa ist do velkych implosov? kvoli kojeniu /že sa prsia este zvacsia/ a pripadnemu skorsiemu opadnutiu?