Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

zuzkalinka
no tak to sa ti urcite oplati ist radsej na sr,tu to stoji zatial 3x menej :) a neviem, vybrat si musis sama, dobri su ti, co su asi najviac spominani v dobrom a ostatne musis rozhodnut ty na konzultacii. ja som bola u trsku, myslim,ze zatial som nic zle na neho nepocula, som s nim spokojna a platila som 80tis.

zuzkalinka

ahojte kocky, neviem ci si pamatate, pisala som sem zhruba pred dvoma troma tyzdnami. bola som sa spytat na ten novy sposob operacie cez pupok v talianskej Perugi. No robia to tam, ale velmi to nedoporucuju, je strasne drahe a do tela sa uklada nejaka rozpustna latka, nie pravy silikon, co sa po zhruba 5tich rokoch vstrebe, takze sa to velmi neoplati. tak som sa spytala na riadny sposob, tak si ma pan doktor zmeral, pofotila skostatoval, ze najlepsie by bolo pod prsny sval, ze mam chudy hrudnik ci co ,..vraj to boli rovnako ako nad prsny sval, neviem, nezda sa mi to..len to stoje strasne peniaze..8000euro, co je na nsich priblizne 240 000sk. ale viem, ze odvedie perfektnu pracu, videla som kocky po op. a nebolo vobec vidno, ze to mali silikony, neviem, porsdte mi nejakeho fakt dobreho lekara na urovni, nechcem platit tolke peniaze za cecky..
dakujem

sweetlemon

veronika
no teda, gratulujem, to mas fakt krasne prska!!! to mas po op? lebo vyzeraju uplne ako prave :) teda, super praca :)

ninab

jeeeeej, veronika ma fotku!krasne fakt vyzeraju prirodzene, teraz som uz fakt nerozhodna. inak skoda ze tam neni fotka pred, ale myslim, ze mozes byt maximalne spokojna, na tebe tie 375, co je dost, vobec nvyzeraju, ani velke, ani neprirodzene. a inak, veronika, kolko mas pod prsiami?
a nevies nahodou, ze ci to riziko potocenia anatomickeho implosu trva len do zahojenia (nejaky cas), alebo stale?toto by som hrozne rada vedela a zabudla som sa na to spytat pri prvej konzultacii...

ninab

dakujem velmi pekne atram za rady...
dufam, ze nam to vsetkym dobre dopadne a hlavne dufam, ze budem spokojna minimalne ako ty atram.

externa

ninab-co sa tyka predoperacnych,je vela dôvodov pre ktore ta lekar odmietne operovat.Mne sa to stalo raz,mala som uz vsetky vysledky a odmietnuta som bola kvôli nedostatku hemoglobinu-cervenych krviniek...laicky anemia.Musela som sa preliecit-liekmi,brala som zelezo,a po pol roku som mohla byt operovana.Tak teraz sa poistim a budem papat vitaminy-zelezo,aby sa mi to nestalo nahodou este raz.