Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

9Matulka9

Ahojte,
No tak ja idem asi prva:)
Idem 30.10.
Chcem sa spytat ci mi nejako pomoze ze si budem teraz natierat prsia mastnym kremom,lebo dr vravel ze ich mam dost svalnate,cize napnute a povedal ze to bude asi boliet.Viem ze ten mastny krem pomaha po opke ale mylsite za ma nejaky ucinok aj pred nou?

fifiBB

ahojte
ja idem 31.10.
miu miu
tiež ma to zaujíma tie strie,niekde som čitala ak má koža nižšiu elasticitu čo býva po porode,takže aj moj prípad,sa to može vyskytnút,no do frasa..
miu
ideš na anatomy či okruhle?už sa nám to približuje:)))

KlaudiaKE

dnes som bola na kontrole. vsetko ok.. az na to ze som taka aktivna :-)) kua tak mi dali ten vrchny pas ktory mi bude tlacit cecky dole. lebo vraj maju tendenciu ist hore, aspon tak sa to zdalo lekarovi . aj ked mne sa to nezda.. takze som sa zbavila retro a drb zase mame ten pas. ktory mi uz teraz lezie na nervy a to ho mam len od rana :-))

vsak potom poslem foto, asi cez vikend. a uvidite v akom stave ich mam.. vobec nemam hore ani opuch ani nic.. ale kedze som akcna ta asi to nejako on videl :-)))

idem akurat z prace domov a note nechavam doma, lebo z nevylezanej choroby prvej mam zas nejakeho bacila :-(

inac ciciky robia jak na beziacom pase.. len co som cakala na lekara dve sa hlasili :-)))))

drzim prsty vsetkym co ich to caka. ja uz ani neviem ze som na nejakej op bola ;-) okrem toho pasu teraz :-(((

ninab

caute baby, ako sa mame?nejak malo tu chodime, cooo?
no nic, dufam, ze sa dari a darit bude. tak zelam vsetkym pekny den...

miu miu

baby nestalo sa tu niektorej ze sa jej spravilo strie zo silikonov? dufam ze nikto, lebo aj nad tym premyslam. Nikomu nepopraskala koza z tolkeho pnutia?

sweetlemon

no, je teraz nejake hluche obdobie, uz by sa to ale zachvilu malo rozbehnut :) kto je teraz vlastne prvy na rade???
miu, ty ides tusim 3.11., nie? je niekto este skorsi? no inak moje kamosky sa tiez na to viac tesili ako ja. teda boli ovela zvedavsie a nedockavejsie :)
Lela1
alebo mozno nejak cez obvodaka? proste nejak sa to musi dat...

miu miu

sweeet stiham meter, skrtam kalendar a aj kamosky za mna, aj tie sa tesia jak sisiny.

Lela ved ked ma tvoj gyndos dovcu tak ho musi dakto aj zastupovet. tak to vyries cez zastupujuceho lekara. ine ti neostava.