Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

veronika24

Teraz uz robim prakticky vsetko.Uz aj na boku lezim celkom v pohode.sem tam ma trosku pobolievaju ale nie velmi.keby som nemusela nosit tu retro,tak ani neviem,ze som bola na opke.Ja som mala predtym dost koze,pretoze som pred rokom schudla vyse 10kil.A na prsiach mi zostalo dost koze.Predtym som mohla mat cez prsia dakych 85 ani neviem presne.Myslim,ze velkost implantatu neznamena vacsie komplikacie.Len som mala vacsie bolesti kym som si zvykla na vahu.Napriklad maja co so mnou lezala hned v ten den vstala,ale ja nie.Ale mozno aj preto,ze ja som na bolest dost citliva.

ninab

bohaca mi internet vypadol...
...veroni, ked mam ist uz pod noze, tak rozmyslam, ze by som chcela asi mat aj velke prsia, tak vyskusam sa spytat lekara, ze co povie.a ty si mala predtym asi ake prsia, mala si vela koze?napis obvod cez prsia
inak henten tvoj tvar toho anatomu je uzasny, preto som sa pytala na presny typ.
myslis, ze plati- cim vacsi implos, tym pravdepodobnejsie komplikacie?
a co teraz robis?alebo inak:co si dovolis a odvazis sa robit? ty si tak tri tyzdne po op. co?nevadia ti uz niektore tie pohyby kedy sa napinaju prsne svaly?

veronika24

Ninab,je mozne ze sa to musi riesit aj chirurgicky,ale myslim,ze to je mala pravdepodobnost,ze sa ti otoci,ved by to predsa doktori neodporucali.ja viem len to,ze mam 375,ale neviem ani aky profil.K postave su super,take akurat.Nie su ani velke ani male.ja by som ale mozno aj vacsie chcela,ale vsetci mi hovoria,ze su akurat.Ja byt tebou dam si tie vacsie ako ti doktor odporucil.On mi chcel dat 325ml alebo 375.A pred op som mu povedala aby dal tie vacsie.A nelutujem.

ninab

ahoj veronika, takze vidim, ze sa dari dobre.ty si bola po op ta najubolenejsia tusim...ale fakt, ze to stalo za to..fakt si pocula, ze taketo komp.ako potocenie sa neriesi chirurgicky?ja o tom neviem nic, preto som sa pytala...
a veroni,ako na tebe vyzeraju tie prsia?vyzeraju na tebe velke?povedz mi nieco na toto:ty mas pod prsiami 78cm a dala si si 375ml, tak ked ja mam pod prsiami 85cm kludne si mozem dat to co ty?napis mi prosim ta aj ten profil, ci projekciu alebo ak vies tak presne tym mrknem to na tom linku eurosilikon, uz aj atram mi napisala, len teraz sa mi to bude lepsie porovnavat...

veronika24

Ahojte babenky,dakujem za pochvaly.Aj mne sa strasne pacia.Niekedy ked sa na ne pozriem tak si myslim,ze su fakt prirodzene.Fotky pred mam,ale v mobile a neviem ich z tadial stiahnut.Ale hned ako sa mi to podari,tak poslem.

Ninab,ja mam pod prsiami 78,tiez dost.A teraz mam cez prsia 94,co je super.s tym pootocenim neviem ako to je.Ale myslim,ze riziko je stale.Ale zase za ten pohlad na ne to stoji.A citala som,ze keby sa to nahodou stalo,tak je mozne,ze doktor ti to napravi rukou.Neviem presne.Ale co uz,ved mat silikony je celkovo stale dake napatie ci nepridu komlikacie,takze som to neriesila.A Trska mi hned povedal anatomy,tak som ani nerozmyslala inak.

externa

Obehni si viacerych Dr,a rozhodnut sa musis sama...
Na fore najdes tiez rôzne nazory,niekto je spokojny a niekto nie je s tym istym Dr.
Najcastejsie sa naozaj spomina: Minarovjech,Trška,Jezovitova,Fabry...z Ba..
v Trnave Dr.Maršal...je tiez velmi dobry-pocula som nanho len chvaly.
V BB Dr.Cerven
Ceny su od 60 po 100 tis.

nelina

zuzkalinka,
suhlasim s sweetlemon,aj ja idem k trskovi 5.11,bude ma to celkom stat 99500,-,dala som si najkvalitnejsie implantaty ktore stoja 44000,-.este sa tu spominaju mena ako Jezovitova,Cerven /ka/? v Ban.Bystrici-u neho bola min.rok kamoska,nie je drahy,ale je velmi spokojna a Minarovjech.myslim ze to je taka ta spicka u nas na slovensku.