Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lela1

ahojte baby
mam problem :( Menstruaciu mam velmi nepravidelnu, naposledy 30. sept., teraz potrebujem dostat tak 28., teda nacas aby som sa mohla objednat na opku, neskor to moc neprichadza do uvahy. Chcela som ist na vyvolavacku, avsak som zistila ze v tom case ma moj gynekolog dovolenku 2 tyzdne a pride az 5 novembra... poradte mi co mam robit aby som to dostala nacas :( Cervene vinko moc nepomaha :)

sweetlemon

miu
dakujeme, no ked si budes davat pozor na ne a pekne ich zo zaciatku drzat v klude a potom neskor pekne mastit, tak budu posluchat aj teba. a ta zaciatocna bolest, to rychlo prejde a este rychlejsie na nu zabudnes :)) uz teda strihas meter, co? :))

miu miu

babulenky ako vam zavidim ze je vam uz takto fasa. ja sa neviem dockat kedy budem na tom aspon tak dobre ako vy. alebo aspon tak aby ma to nebolelo. Aspon som postupila, prachy uz mam, tak uz sa len dockat opky. to je supis ze uz nic necitite a ze ste sa s nimi kockami natolko stotoznili ze sa vam zda ze su uz ozaj vase. budem sa aj ja riadit vasimi radami a potom nasirovat osto dvesto a liecit sa ako vy aby sa nijaka komplikacia neobjavila. drzim paste nech to ide takto dalej.

sweetlemon

Klaudi
ahoj pracant :) no teda, mne uz didky vobec netvrdnu, ja som vcera bola cely den v normalnej podprde, s kosticami a trochu vystuzena. doma som si ale dala hned retro. aj dnes som si dala novu. no na kontrolu idem ja az zajtra. ale uz som nevydrzala. ja ich uz fakt necitim, len niekedy ked silno myknem rukou, tak sa uvedomim. No daj potom vediet, co bolo na kontrole :) a retro urcite pojde dole :)
atram
no ano, ja sa tiez este setrim v tych upratovacich veciach :) ale uz cez vikend musim poriadne poupratovat,lebo ked to robi drahy, tak to stoji za prd :))) len objavujem pavuciny po tom, ako dosledne to robi :)))

KlaudiaKE

AHOJTE .. som sa zlakla ze nebudem vediet sa docitat, od posledneho mojho prispevku a tu v pohode len 7 stran :-))

SWEET pekne sa hojis ;-) vytesujes sa v obchodoch,, ja sa tiez chystam uz po kontrole. idem zajtra hned rano na 9.00 ja pevne dufam ze mi odzvoni tej retro. lebo uz mi fakt lezie na nervy.. ziadne vystrihy nic bo secko z nej vidno :-)) a teraz sa tak kraaasne oteplilo ne ?? :-)))

ninab.. tvrde boli ai 3 tyzdne potom to pomaly makne.. normalne len kremujem a masiruje,.. ale ked mi stvrdnu bradavky alebo dam dole podprdu, stale aj teraz pocitujem ze tvrdnu ako kamen..

uvidim co sa zajtra dozviem. dam vediet.
musim koncit bo mi zdochyna baterka na notebooku a nemam tu adapter.nechala som v robote.,. zajtra sa ozvem

amber

caute baby,
chcem sa spytat tych co maju uz par mesiacov po opke ci nemate niekedy take divne pocity v prsiach ako svalovica. Ja som 5 mesiacov po a uz zacinam mat obavy ci sa nieco nepofajalo.

atram

no nic take hrozne, zehlenie, vysavanie, nedvihat ruky nad hlavu, uz ani neviem, proste take kde je silnejsi svih rukou, ja zatial podprdy neriesim /este cas :) no vojdem sa do jednej co som nosila ako tehu a super je, ze nema kostice ani push-up, len je cela taka podsita akoby, aj som na nu zabudla, ze mam

sweetlemon

atram
a mozes vymenovat tie cinnosti, ktoru su take nebezpecne? mna uz neboli vobec nic, uz su uplne ako moje,mam uz 4 nove podprdy,dnes som zase kupila 2 :))je to take ine, tesim sa :)

atram

ninka - par cinnosti mi dr vymenoval, ktorym by som sa mala aspon dva tyzdne vyhybat, no ja neviem kolko trva riziko otocenia, ci len pocas hojenia alebo nadosmrti /musim na kontrole zistit/

veronika - ano fotky do galerky sa VZDY posielaju livee, cize na ten isty mail

veronika24

DAKUJEM:-)Uz ma ale tolko nevychvalujte.Ozaj,chcela by som este poslat fotky ale neviem ako.Mam zase poslat tie fotky na ten mail ako prvy krat?Alebo ako.Vcera som sa pofotila aj v podprde aj v starych plavkach.Tak by som poslala foto.
a maja222,ty si uz volala do cibamedu o tu kontrolu na piatok?Ja budem volat asi zajtra.