ninka, ja tym kapsuliam velmi nerozumiem,len citam pocity tej baby co to ma, neviem ci kapsularna kontrakcia je presne to co ma, lebo ona to popisuje tak, ze sa jej vytvorili kapsule, ale asi to je to iste, neviem.... mala to site cez dvorce a vraj sa jej vtadhuju dvorce dovnutra a ja implos akoby isiel dovnutra a aj jej prsia na bokoch menia tvar, ale k horsiemu, ma vraj mesiac poctivo masirovat a ak sa to nespravi tak reopka
ten pas sa nosi asi preto, ze implose su vkladane z vrchu /z pod paže/ a teda treba tlak aby sadli dobre dolu, moj laicky pohlad na vec
moje pocity? no mam 2 tyzdne po, obcas o nich ani neviem, obcas pobolievaju, take citlive na dotyk ako trebars modrinu ked mas bolestivu, opuch mam mozno este trochu, ani neviem posudit a modriny mi uz ustupuju, no som doma s dvoma malymi detmi, cize nejako extremne oddychovat nemozem, prvy tyzden bola pomoc a druhy som uz sama
najviac ma asi bolieva chrbat a teda rano je to horsie kym to rozchodim, aj prisia mam bolestivejsie aj chrbat, prsia zatial nie su mekke ale niesu uz ani ako beton ako boli prve dni, bradavky mam zatial necitlive, stvrtok idem na kontrolu, tak potom mozno hodim nove foto