Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

no ja som dnes bola nakupovat podprdy a chcela som cistu bielu a ciernu.vsade maju vacsinou cipkove alebo su take tvrde, ble...no tak som nic nekupila, aj ked jednu lutujem, to bolo 75C v H&M za asi 400 sk. to mi celkom sedelo, asi pojdem po nu zajtra. tak ale este viem o jednom obchode, kam som chodila predtym, je to lormar a maju fajn ceny a vzdy mi tam podprdy sadli. tak dnes je to bez foto :( ale aspon priblizne viem, aku velkost hladat :)

atram

ninka, ja tym kapsuliam velmi nerozumiem,len citam pocity tej baby co to ma, neviem ci kapsularna kontrakcia je presne to co ma, lebo ona to popisuje tak, ze sa jej vytvorili kapsule, ale asi to je to iste, neviem.... mala to site cez dvorce a vraj sa jej vtadhuju dvorce dovnutra a ja implos akoby isiel dovnutra a aj jej prsia na bokoch menia tvar, ale k horsiemu, ma vraj mesiac poctivo masirovat a ak sa to nespravi tak reopka

ten pas sa nosi asi preto, ze implose su vkladane z vrchu /z pod paže/ a teda treba tlak aby sadli dobre dolu, moj laicky pohlad na vec

moje pocity? no mam 2 tyzdne po, obcas o nich ani neviem, obcas pobolievaju, take citlive na dotyk ako trebars modrinu ked mas bolestivu, opuch mam mozno este trochu, ani neviem posudit a modriny mi uz ustupuju, no som doma s dvoma malymi detmi, cize nejako extremne oddychovat nemozem, prvy tyzden bola pomoc a druhy som uz sama
najviac ma asi bolieva chrbat a teda rano je to horsie kym to rozchodim, aj prisia mam bolestivejsie aj chrbat, prsia zatial nie su mekke ale niesu uz ani ako beton ako boli prve dni, bradavky mam zatial necitlive, stvrtok idem na kontrolu, tak potom mozno hodim nove foto

ninab

atram a ake su vlastne presne priznaky kapsul. kontrakcie?lebo ja viem iba o zatvrdnuti a bolesti..?a to mi opisujete vsetky, co ste v pohode..

ninab

ahaaa, atram, ja som myslela, ze ten pas nad prsiami je na to, aby si tie implose nesadli nejak vysoko na hrudi- aby ich to stlacalo dole..
a ty mas prsia este tvrde? a bolia?opis mi svoje pocity (fyzicke)..
inak taky implos som myslela asi ako mas ty, ja som si pozerala tie typy, ale moc sa v tom nevysomarim..neviem si ich predstavit ani keby boli na velkom obrazku, musela by som ich asi drzat v ruke, s tou mojou velkostou neviem, rano ked sa budim chcem gulate a max320 a vecer ked zaspavam snivam o anatomoch ake ma ta baba- ten "priklad" anatomov na siklienke aj 400-vky..mozno by som mala ist najskor na psychiatriu...hihiih

atram

ninab - pokial som si ja vsimla, tak ten pas nosia hlavne baby ktore ma implantat vkladany z pazuchy

ta baba co ma tu kapsulu to mala tusim pod svalom a cez dvorec vkladane

nina, skus si pozriet stranku eurosilikonu, davala som sem minule link, tam su vsetky ich implantaty, vsetky ich rozmery, ja ma taky anatom, co na plochu vyzera ako gulaty, podla tvojho popisu mi to pride, ze si myslela takyto, nie je na ploche do vysky ako slza ale podorys je skor gulaty, i ked je anatom, mam ten ES 101 N

ja som prave dnes dva tyzdne po, uf ako to leti

nelina

ja mam termin oper. 5.11.,predoper.vys. mam 29.10,ohladom sona musim volat v pondelok,nakolko bolo /dufam ze uz nie je/ pokazene.ak sa nic nestne,uz sa tesim na nove prska.

nelina

ninab,
je toho vela co aspon trska meria. bola som velmi prekvapena., niekde toho nemeraju ani z polovice,co mi potvrdili nejake kamosky,ale aj tak su spokojne.napriklad taky cervenka z BB to tak precizne nerobi a jeho praca je aj tak vraj super/co potvrdzuje aj kamoska/.

nelina

ahojky,
no aky profil,myslim ze na konzult.sme sa bavili o strednom,aj ked moje prsa musia ist viac do sirky kvoli hrudniku,volala som s kamoskou,ktora si davala min.rok robit prsia a ona hned povedala ze asi nizky profil/nakolko ja mam bradavku celkom vysoko/,ale priznavam,ze neviem,ja som sa zamerala na objem.trska ma ale prekvapil,lebo sa uprimne zasmial,ze pri 360-tkach u mna bude rozmyslat,ako to urobi, lebo on je za take 380.uvidime..dala som mu priestor na rozmyslanie,lebo ja som opatrna,ale dam na odbornika,co on je.

ninab

uvidim, zachranujem sa tym, ze co mi povie po tom ako si ma pomeria..
a inak co to vlastne meria?
hned vam napisem, pojdem tam asi buduci stvrtok alebo piatok, lebo cez tyzden (po-st) mam skolu a aj robim...

ninab

neli a napis aj o tych anatomoch, ake presne?lebo ja som citala na siklienke, ze maju aj projekcie-to je ako profil u gulatych a vysku, to je asi vyska tej kvapky...ja by som asi chcela, keby to museli byt anatomy, aby mali tu vysku taku, aby pripominali gulate (na tej svojej baze, akoby si ich polozila na stôl)a tu projekciu, co najvyssiu...