Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninab

miu asi tak aj mna to napadlo, ze ako to tak brutalne moze vplyvat na sval?ja mam prsia take pevne, ze je to az nepekne ako su hore, uvitala by som aj pokles po op.-preto sa mi to aj nezda-pri tehotenstve sa zvacsuje najmä zlaza, a na pevnost prs mozem poradit strasne dobry liek:mame doma cervene plysove koberce, na ktorych vidno kazdu hovadinu a tak vysavam skoro kazdy den...vazne!
viem ze tak posilujem prsia, lebo cele vysavanie si ich citim a neraz som mala aj svalovicu, takze nejake dvihanie plnych flasiek s vodou neuznavam...

ninab

atram, takze nevysavas este...xixi
a to ta na to upozornoval lekar, ze ked budes teraz napinat prsne svaly, tak sa mozu implose pootocit?a to dokedy taketo obmezdenie, lebo ja si rada zacvicim aj na kozy, ci to len kym nesundas tu retropodprdku?
inak dakujem za pripravy na to co ma caka, davam sice primitivne otazky, ale takto si to cele liecenie viem najlepsie predstavit...:)

miu miu

fifi no skoncila som pri velkosti 325 a stredny profil

lela budem volat jezovitovej ked budem mat hotove predoperacne a musim sa jej spytat aj kedy tie vysledky potrebuje, ci staci az na den op alebo skor.
Inak aj ja som si vsimla ze je nas tu viac co ideme v novembri. to je super, aspon si budeme oporou a budeme si radit.

Lela1

ahojte baby,
ako tak citam na november je nas tu dost co nas caka opka. :) tesim sa ze si mozme potom porovnavat dojmy...
miumiu
kedy budes volat Jezovitovej aby si jej upresnila velkost a teda ze chces radsej stredny profil??? Uz sa nam to krati ...

fifiBB

ahojte
napíšem moju skúsenost,mala som také slabé dvojky,ked som otehotnela,tak to vyzeralo na riadne dvojky a ked som kojili plnúčičké troječky.ked som však s kojením prestala,všetko zmizlo a ostali mi ešte menšie ako som ich mala pred otehotnemím,tiež mi koža popraskal,tak sa aj teraz bojím,ked mi tam dá tie imploše,že to bude riadne boliet.včera mi volal doktor,že sa tento týžden dohodneme na velkosti..
miu miu
tak pri akej velkosti si ostala?320ml,stredný,či?
atram
dík za objasnenie tých predoperačných vyšetrení.

miu miu

no fakt baby asi musime len cakat a okusit to na vlastnej kozi. Ked sa kuknem napr na moju maminu ta ma presne taku postavu ako ja presne. no a ma deti dve a prsia asi o cislo vacsie ako ja len ich ma take prazdnejsie, tak z toho dedukujem ze asi to bude u mna podobne, ani koza jej nepraskala ani nic tak len dufam ze to bude aj moj pripad. Nenahnevala by som sa. xi

externa

na mna tiez nepôsobila antikoncepcia,ani ked som pribrala-mala som stale rovnake.Počas tehotenstva som pribrala 15kg,zväčšili sa aj prsia-ale nic mimoriadne,az po pôrode..ked sa prsia naliali mliekom...ked som kojila,tak aj o dve cisla.A teraz zase nic,zmensili sa potvory :(