Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

fifiBB

9matulka9
ahoj ty ideš 30?ja 31.10.sa mi zdá že sme približne vysoké.ja mám 176cm a 57kg a vybrala som si 375ml,stredný profil oikruhlé a ty?ja mám opku v Prievidzi..

lana12

Lela1, to je fakt zauimave,ja mam pod prsami 75 a Guba mi tiez chce dat 300 a anatomy,teraz mam nulky,boim sa ci to nie je malo pre mna,ak nie si velmi chuda kludne si daj stredný,ak si chuducka a vydiet su rebra tak zostan radsej pri nizkom.

Lela1

mozem Vas este poprosit? mam hlavu jak melon z tej velkosti... baby ktore mate pristup na galerku mrknite pls na mna a poradte!
Jezovitova mi chce dat 325 a nizky profil, Guba mi chcel dat 300 a anatomy, a Cerven mi chcel dat 260 gulate. Vybrala som si Jezovitovu ale neviem ci to nezmenim na 300 a stredny profil. Bojim sa totiz toho ze ked mam pod prsiami len 65cm ze budem mat vyrysovane dve gule... to by som nerada.. Poradte mi prosim

Lela1

ahojte baby,
prave mi volala kamaratka, ktora dnes bola na opke u Cervena v BB (ja som mala mat tiez tento termin, ale som sa rozhodla pre Jezovitovu..) takze operacia jej prebehla bez problemov, dali jej nejaku naladovku - tabletku pred op., potom ze bola po nej ospala, a uz nic si nepamata, len ze sa prebrala za izbe a pyta sa sestricky kedy ju teda budu operovat? :))) Sestricka pozera na nu jak puk ze ved to ma uz za sebou. Takze bola dost mimo. Ma uz oblecenu retropodprdu, a ze nic moc ju neboli, ze rukami nohami hybe normalne akurat chrbat ju trochu boli. Velkost aku jej dal neviem, operovana bola asi o pol desiatej..

atram

sweet - pamatas ako sme si tu pocitali tu velkost kosikov? mne vtedy vyslo 12cm, cize take stredne B, no dnes som sa zasa merala, cez prsia 86 /vtedy to bolo tak 857-86/ no ale zmena je pod prsiami, ja som stale vychadzala z povodneho 73, no ale mne posuval podprsnu ryhu, aby nove cicky neboli vysoko a pod prsiami mam uz iba 71 :))))))) cize rozdiel 15cm a to je plne B, huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, vidim ze aj 225ml vie spravit zazraky :)
ty si si pod prsiami merala aj po alebo si vychadzala z povodneho udaju?

atram

lana - ten pocit som tiez mala, ja som bola na konzultacke u gubu a u fabryho, pevne som sa nakoniec rozhodla pre fabryho, no taky tyzden pred opkou som zacala stresovat, ci som predsa len nemala ist gubovi, no ale s vysledkom som spokojna, drzim palce

lana12

Som fakt zvedava ako to dopadne,vsetko Vam napisem a poslem fotky,neboj sa cas tak leti,ale hlavne ze po zime uz budeme mat krasne prsia,a hlavne sa tesim do plaviek:)

miu miu

lana po dlhej dobe si teraz ty prva, ti drzim paste, velmi velmi. Ale ked mi pojdeme pod noz tak ty budes uz fit. tak ti to budeme zavidiet. A potom kazdym dnom jedna pribudne co bude tesne po opke. tak sa to tu hadam rozbehne.

miu miu

no ten mastny krem urcite pomaha aj teraz aby nebola pokozka vysusena. aj ja poctivo kremujem uz teraz. neflakam to. teda dufam.
fifi idem na okruhle.

boze jasne ze mam blby pocit, ale nie z toho ze by som si zle vybrala kliniku ale ze ci som sa dobre rozhodla tento zakrok podstupit. ale nevzdam to za nic na svete, uz som sa rozhodla tak budem trpiet a hotovo. ale chcem to velmi.

lana12

Ahojte,
Tak mna caka operacia o tyzden,idem dr.Gubovy,akurat chodim na predoperacne vysetrenia,ale mam zvlastny pocit ci som sa spravne rozhodla,mate tiez ten pocit ktore ste pred?