Matulka
mne napr. povedal dr,ze to budu mensie 3 a aj su :) takze uplne presne. ale neviem, ci to vzdy tak vyjde...teda, to by si mala poriadne airbagy :)) no ked mas siroky chrbat,tak to nebude take obrovske asi :) ved dr by mal vediet :)
atram
no vidis, tak to sme na tom podobne, ja mam tiez 15 a merala som sa po zakroku. a nove podprdy mam C-cka, iba jednu B mam, ale to je ine cislovanie,ze 2. tak supis, a ty mas 75, ci 80?
inak baby, dnes som bola u trsku na kontrole po 6 tyzdnoch a povedal,ze uz retro nemusim vobec nosit, iba pri sporte. ze ani v noci nemusim. tak ked som isla od neho, hned som si ju dala dole a isla som von naostro, chcela som si to uzit :))))
a jazvy si nemusim natierat ziadnym kremom, povedal,ze kedze ich nemam vystupene, iba take cervene,tak je to skoda penazi na tu mast. takze uz nemusim ani kremovat asi, vlastne to som sa ho zabudla opytat. ani mi nepovedal,zeby som mala este masirovat...asi mu zavolam este :)) ja trdlo :))
no a este ma pofotil a pomackal, zase pomeral. inak mam ich uplne sumerne zevraj, lebo ten trojuholnik, co je medzi bradavkami a hrdlovou jamkou mam presne rovnostranny, tak sa tesil :)) a aj ja :)
no jo, tak si dnes tu podprdu na noc nedam a uvidim. lebo ja spim uz aj na polobruchu :) ale ze kludne aj na bruchu uz mozem
jooooooooooj, tesim :)