Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

Klaudi
no ty by si sa v prvom rade mala poriadne vylezat a potom byt aktivna :))
a s tym pasom mas ako dlho chodit este? ja som pas vobec nemala a uz nemusim s cicikmi robit nic, zevraj su pekne zahojene, tak som rada :)
tak som dnes isla uz na cajocku do prace :)
a ozaj, ako brusko? este boli? uz sa koza upravila na nom?

9Matulka9

baby,neviete ake miery mala a ma teraz zuzka24?
alebo nemate na nu niekto kontakt,lebo vidim ze sem uz nechodi..

sweetlemon

matulka
tak to ano, ja ked porovnam moju byvalu podprdu s terajsou,tak mi je ta mala normalne smiesna :))) taka detska :)) ale je to asi len o zvyku, ja sa z toho napr tesim,ze mam taku vacsiu, neboj, dr urcite myslel na celu postavu,takze to bude fajne :)

atram
no ja som mala 65A,ale ta ma dost tlacila na bruchu. takze mam tak 70C, 75C,aspon ma to netlaci,sak uz ani nemusi nic vytlacam hore, podprdu uz nosim len preto,aby mi nebolo vidno bradavky ako v tej reklame na klimatizaciu zadara :)))

atram

sweet, no gratulujem k plodnej kontrole, super ze vsetko sa zhojilo ako malo a ze su krasne sumerne, juj ako zavidim,
no kedze mam spodny obvod 71, tak isto max 75, tu retro mam 70A

9Matulka9

sweetlemon
Ved prave tych airbagov sa bojim,aj ked si myslim ze sa to na mne strati,no ale ked som viedla tu velku podprdu...

sweetlemon

Matulka
mne napr. povedal dr,ze to budu mensie 3 a aj su :) takze uplne presne. ale neviem, ci to vzdy tak vyjde...teda, to by si mala poriadne airbagy :)) no ked mas siroky chrbat,tak to nebude take obrovske asi :) ved dr by mal vediet :)
atram
no vidis, tak to sme na tom podobne, ja mam tiez 15 a merala som sa po zakroku. a nove podprdy mam C-cka, iba jednu B mam, ale to je ine cislovanie,ze 2. tak supis, a ty mas 75, ci 80?

inak baby, dnes som bola u trsku na kontrole po 6 tyzdnoch a povedal,ze uz retro nemusim vobec nosit, iba pri sporte. ze ani v noci nemusim. tak ked som isla od neho, hned som si ju dala dole a isla som von naostro, chcela som si to uzit :))))
a jazvy si nemusim natierat ziadnym kremom, povedal,ze kedze ich nemam vystupene, iba take cervene,tak je to skoda penazi na tu mast. takze uz nemusim ani kremovat asi, vlastne to som sa ho zabudla opytat. ani mi nepovedal,zeby som mala este masirovat...asi mu zavolam este :)) ja trdlo :))
no a este ma pofotil a pomackal, zase pomeral. inak mam ich uplne sumerne zevraj, lebo ten trojuholnik, co je medzi bradavkami a hrdlovou jamkou mam presne rovnostranny, tak sa tesil :)) a aj ja :)
no jo, tak si dnes tu podprdu na noc nedam a uvidim. lebo ja spim uz aj na polobruchu :) ale ze kludne aj na bruchu uz mozem
jooooooooooj, tesim :)

9Matulka9

Inak doktor mi hovoril ze budem at az 80D,z 350ml.To sa mi zda dost.Dnes som bola smirovat podprdy a to vyzera az strasidelne velke...Vyratal to tak ze pod prsami mam 77cm a psia 93cm(Ma dost siroky chrbat)No a po zakroku by som mala mat 103cm.Nemate s tymto skusenost?Vzdy plati co povie doktor?

9Matulka9

fifiBB
Hej sme takmer podobne,ja mam 179 cm a takych 60 kileckov:)
Ja som sa rohodla pre 350ml okruhla vysoky profil,tak uvidime....Inak idem do Bysrice.Dufam ze nebudu ako dve lopticky:)