Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

veronika24

Ahoj babenky,posielala som fotky na ten mail,ale nic.Nikto mi neodpisal,ani nemam nic v galerke.neviem ci to mam este raz skusit alebo co.

fifiBB

hops
super,teším sa.bo priatela nemám a ak si nájdem v budúcnosti,tak ma to zaujímalo..
ikuska
ja mám tie isté pocity,nech je už za tým a nech nám to dobre dopadne:)))

sweetlemon

fifi
uz su ovela maksie, teraz kazdym dnom sa zmaksuju :) masirovat a kremovat som zacala po 2 tyzdnoch,ked mi dal dole stehy. jazvy potom, ako mi opadali chrasticky. a inak vcera ako som bola na kontrole,tak mi ich poriadne postlacal,ale absolutne som bolest necitila. dokonca mi to bolo menej neprijemne, ako ked mi ich mackal pred op :) to asi preto,ze nad jazvami ich mam este necitlive, ze do pol roka to ma cas sa zregenerovat. inak jedine, co citim,ked ruky dam uplne hore,ze sa pretahujem, tak na prsnom svale citim taku malinku svalovicu akoby.

ikuska
no parada, tak drzim palce, aby ti to ryhclo ubehlo :)

hops

Ja som dva mesiace po a sama neviem nahmatať čo je moja cicka a čo silikón. Manžel vravel, že keby to nevedel tak to ani nezistí na pohmat.

fifiBB

matulka
ja som si skúšala dat 375 ryže do sáčku a do podprdy a urobilo mi to 91.teraz mám 83max.ty máš už aj teraz dost,bo máš širší chrbát,ja by som doveroval doktorovi,ved sú to odborníci a nejakú tu opku už majú za sebou..
dievčatá
je tu niekto niekolko mesiacov po?zaujímalo by ma či by to muž zistil že nie sú pravé,či ti cítit na dotyk,asi som naivná,čo..xixi.

fifiBB

ikuska
ahoj.tak to je už čo nevidiet už sa ti aj sníva?:)))
sweet lemon
ahoj.zaujímalo by ma ako prsenka,či sú ešte stále tvrdé,do kedy budú,či ešte niečo bolí a ako skoro po opke si si ich začala masírovat a čím?vela otázok čo..tak ak by si si našla čas prosím,budem ti povdačnaá.ja by som to už chcela mat za sebou..ahojte:)))