babenky caute,
takze ako vidime kazde obdobie ma svoje pro a proti-pred tehotensktvom-to je mozna reopka potom a po tehotenstve zas ma koza mensiu elasticitu...
...podla mna viac zalezi na tom, ako riesit taketo blbiny, ze ako to beriete ako osobnost, to je podla mna velmi dolezita predispozicia pri hojeni, pri stotoznovani sa s nimi a aj pri tom ako zvladnut moznu komplik alebo miernu asymetriu.pocula som dobry vtip, ze aky je rozdiel medzi optimistom a pesimistom, ze ked sa pesimistovi postavi, tak povie:"boze ako mi skaredo hnusne stoji" a ked sa optimistovi nepostavi tak povie:"jeeeeeej ako mi krasne visi".
baby viete co mna zacalo napadat?ze co ked ma budu za to vsetci brat do huby, viete ake su niektore baby zakerne.ja nepoznam nikoho so silikonmi-aj preto mi toto forum nenormalne pomaha, proste sa bojim, ze budem mat este mensie sebavedomie ako mam a fakt som dost zakriknuta, uz mi to aj par ludi povedalo, ze si sama seba vobec neuvedomujem a bojim sa aj toho o cam ste sa bavili, ze ci som zvolila spravnu kliniku a tak, INAK zajtra idem na druhu konzultaciu do martina, uz zo spravenymi vysetreniami, ktore mi dopadli dobre, ze nemam ziadne prehnane imunitne reakcie.idem sa tam v podstate dohodnut na velkosti a na dalsich terminoch dalsich vysetreni, nakoniec som sa rozhodla, ze sa spytam na 375 anatomy- veronikine a dufam, ze bude suhlasit, ale dufam aj ze sa pochopime s tymi profilmi...tak zajtra vam napisem ako to dopadlo...