Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

atram

matulka - myslim ze sono internista nerobi, to zvykne gynekolog ak ma na to vybavenie, alebo ti da gynekolog doporucenie na sono a musis sa niekde objednat /ja som bola v sukromnom centre na sono/

ninka - ano dobre si to pocitala rozdiel medzi udajom CEZ prsia a POD prsiami, 0-10cm su A ; 10-15cm su B, viac si nepamatam, no a ja mam tych 15cm aj sweet :)
a tvoje obavy z toho odsudzovania ostatnych..... hlavu hore a s hrdostou, ja s tym osobne problem nemam, nie zeby som kazdemu vesala na nos co a ako, ale na priamu otazku dam priamu odpoved a s hrdosťou, že som to podstupila, že som mala odvahu, že som mala na to financie, a proste tak, len si vezmi kolko zien po tom tajne tuzi a nedaju si lebo..... ja som hrda na to, ze som si ten sen splnila

9Matulka9

Ahojte,
Chcem sa spytat ako je to s predoperacnymi.Lebo minuly tyzden som sa bola objednat u inetrnistu aten hovoril len o krvi a moci.O sone nic nespomenul.Tak neviem ci mi to urobi.alebo sono si mam zvalst vybavovat,alebo ho netreba...
Neviete mi poradit?

ninab

baby skusala som to aj ja s tou ryzou v sacku a to budu hrozne megy!ale k hrudniku akurat, mozno som si ju len zle rozliala a hovorili ste ze aj ten sval to trosicka skroti...zajtra uvidim, drzte mi palce!

ninab

atram, 12cm?a medzi cim?medzi pod prsiami a na prsiach?pekne?ja mam 5cm...pod:85 a na:90.
chcem ale dosiahnut to ca ma teraz veronika.

ninab

babenky caute,
takze ako vidime kazde obdobie ma svoje pro a proti-pred tehotensktvom-to je mozna reopka potom a po tehotenstve zas ma koza mensiu elasticitu...
...podla mna viac zalezi na tom, ako riesit taketo blbiny, ze ako to beriete ako osobnost, to je podla mna velmi dolezita predispozicia pri hojeni, pri stotoznovani sa s nimi a aj pri tom ako zvladnut moznu komplik alebo miernu asymetriu.pocula som dobry vtip, ze aky je rozdiel medzi optimistom a pesimistom, ze ked sa pesimistovi postavi, tak povie:"boze ako mi skaredo hnusne stoji" a ked sa optimistovi nepostavi tak povie:"jeeeeeej ako mi krasne visi".
baby viete co mna zacalo napadat?ze co ked ma budu za to vsetci brat do huby, viete ake su niektore baby zakerne.ja nepoznam nikoho so silikonmi-aj preto mi toto forum nenormalne pomaha, proste sa bojim, ze budem mat este mensie sebavedomie ako mam a fakt som dost zakriknuta, uz mi to aj par ludi povedalo, ze si sama seba vobec neuvedomujem a bojim sa aj toho o cam ste sa bavili, ze ci som zvolila spravnu kliniku a tak, INAK zajtra idem na druhu konzultaciu do martina, uz zo spravenymi vysetreniami, ktore mi dopadli dobre, ze nemam ziadne prehnane imunitne reakcie.idem sa tam v podstate dohodnut na velkosti a na dalsich terminoch dalsich vysetreni, nakoniec som sa rozhodla, ze sa spytam na 375 anatomy- veronikine a dufam, ze bude suhlasit, ale dufam aj ze sa pochopime s tymi profilmi...tak zajtra vam napisem ako to dopadlo...

veronika24

Diky sweet.Tak este pockam radcsej,netreba to podcenit.My s majou ideme zajtra na kontrolu po mesiaci,som zvedava co nam povie.A potom si ako bola este na kontrole,este po 6tyzdnoch?

veronika24

Ahoj maja222,mne povedali okolo pol tretej ale ze mi nevedia presne povedat ako to vyjde.A ako sa inak mas?Co si nedala fotky do galerky?Ja som posielala aj nove ale nic mi do galerky neprislo,neviem kde to skoncilo.

maja222

Veronika 24,
na ktorú si zajtra objednaná? Ja som približne okolo 14.00 hod.
Sweet,
bóže ako Ti závidím, že nemusíš už tú retro:-))

sweetlemon

veronika24
zachvilu by si mala mat kontrolu, nie? no ja som bola vcera, a dr mi povedal,ze postupne mozem zvysovat fyzicku zataz,ale s retro. no ale este by som mesiac pockala, teda najma, co sa tyka posilovania od pasa hore...no tak zatial mozes robit drepy :)))