Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

babydoll
ahojky,
no jasne, pamatam si ta :) sice len tak z rychlika,ale viem,ze si blond :))
no ako uz miu spominala,tak som vysadila,ale ja som ju vysadila uz skor pred op,asi 4 mesiace,lebo som nevedela,a tak pre istotu :)) som sisi :)
no a je divne,ze jeden lekar nam povedal nieco ine...ozaj, ides teda k trskovi, ci nie?

babydoll

ahojte babule, hlasim sa sem k Vam prvykrat, no citam a sledujem toto forum kazdy den uz asi mesiac. Takze sa k Vam pridavam, opku mam 15.12. cize budem pozorne sledovat vsetky kocky, ktore maju terminy v okt. a v novembri. A uzasne ste aj tie, ktore uz mate po tom, uplne doslova nedycham ked citam vase prispevky ako sa citite, pretoze info, ktore davate vy od ziadneho doktora nedostanem. Takze super pomahate nam, ktore to este len caka.

Ahoj sweetMiska-sme sa stretli u doktora, ak si pamatas, takze uz som s nim dohodnuta, tesim sa. Chcem sa len spytat, ci si vysadila antikoncepciu pred op, pretoze mne povedal, ze nemusim. A videla som tvoje fotecky na omlazeni, tu zatial nemam pristup, no musis byt velmi spokojna, vobec nie su male, ako sa ti zdali, bolo to tym opuchom. Pri pohlade na tvoje foto sa uistujem, ze som si vybrala toho spravneho doktora:-))

fifiBB

matulka
ja som si ešte vašetrenia nevibavila.mám íst najprv k obvodnej a tá ma objedná k internistovi?alebo ako.na interne sa dá íst zo dna na den,čí sa tam čaká dlho na termín.ja to chcem íst vybavovat pondelok,dúfam že nie je neskoro..to by ma porazilo..opku mám o 2 týžd.

hops

babenky zdravím všetky pred aj po OP.

Len chcem povedať, že tie čo ešte váhate s OP tak smelo do toho. Mne sa moje telo konečne páči a je konečne súmerne. Som šťastná. Je to super keď pri kúpe podprdy nemusím hľadať cici.

sweetlemon

ninab
no ja som na tom podobne ako atram, tiez som na to skor hrda, na moje nove pokladiky :)) ale zatial sa ma nikto nepytal, ja som to dost vela blizkym ludom povedala este pred a vsetci mi drzali palce a tesili sa so mnou :) a teraz po nevidim ziadne blbe reakcie. to, co si ludia hovoria za chrbtom, to ma netrapi. ja sa len tesim z toho, ze na mne lepsie vyzeraju veci ako predtym a konecne mam sumernejsiu postavu. uvidis, ked budes mat zo seba lepsi pocit, tak sa to prejavi aj navonok a mozno uz nebudes taka uzavreta :) fakt tam velku ulohu zohrava aj psychika. a ono to skoro vzdy velmi pomoze :) tak sa tes :) a drzim palce u dr, daj vediet potom, co na to povedal.

veronika24
ty ides po mesiaci? no ja som nebola po mesiaci presne,ale az po 6 tyzdnoch, to som bola predvcerom. na inej som nebola, teraz mam ist az po dalsich 2 mesiacoch. to uz len preto asi,ze ako maknu a ako sa mi hoja jazvy. tak prajem, aby vas s maminou dr pochvalil :))

Matulka
no neviem, kazdy internista si to robi po svojom. mne internistka vybavila aj sono, nemala ho u seba,ale poslala na prednostne. to sa musis opytat, aby si vedela, co si mas este zabezpecit sama :)

ninab

normalne nemozem spat, to co budem robit pred opkou?dakujem ti atram za podporu, kiezby chodili take baby aj ludia po svete s takym nazorom ako mas ty. zajtra sa hlasim papa