ninab
no ja som na tom podobne ako atram, tiez som na to skor hrda, na moje nove pokladiky :)) ale zatial sa ma nikto nepytal, ja som to dost vela blizkym ludom povedala este pred a vsetci mi drzali palce a tesili sa so mnou :) a teraz po nevidim ziadne blbe reakcie. to, co si ludia hovoria za chrbtom, to ma netrapi. ja sa len tesim z toho, ze na mne lepsie vyzeraju veci ako predtym a konecne mam sumernejsiu postavu. uvidis, ked budes mat zo seba lepsi pocit, tak sa to prejavi aj navonok a mozno uz nebudes taka uzavreta :) fakt tam velku ulohu zohrava aj psychika. a ono to skoro vzdy velmi pomoze :) tak sa tes :) a drzim palce u dr, daj vediet potom, co na to povedal.
veronika24
ty ides po mesiaci? no ja som nebola po mesiaci presne,ale az po 6 tyzdnoch, to som bola predvcerom. na inej som nebola, teraz mam ist az po dalsich 2 mesiacoch. to uz len preto asi,ze ako maknu a ako sa mi hoja jazvy. tak prajem, aby vas s maminou dr pochvalil :))
Matulka
no neviem, kazdy internista si to robi po svojom. mne internistka vybavila aj sono, nemala ho u seba,ale poslala na prednostne. to sa musis opytat, aby si vedela, co si mas este zabezpecit sama :)