Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Livaa

ninab
ja osobne si myslim,ale to som Ti uz pisala,ze mas teraz svoje pekne prsia....neviem aku mas predstavu ake by si chcela mat po opke,ale vela ml by som si nedavala na tvojom mieste,pretoze ty uz mas pekny zaklad,pokial nechces megakozy.....
Neviem ci si uz po detoch alebo nie a aj to by som zvazila,nakolko mas prsia teraz pekne......a po kjeni sa Ti urcite zmenia..... tak vela stastia a rozhodni sa spravne:-)

externa

pre babydoll: uz si s nim dohodnuta na 100% kvôli terminu? Pretoze aj ja som chcela na 8.12. a mne odpisal,ze z nejakych pricin by bolo lepsie 10.12.ale ze mi to este upresni...No a potom som si na stranke Snopu precitala,ze v pond.nemaju operacny den.
A aku velkost,anat.ci okruhle?Cena?

externa

pre ninab- urcite chod aj k inemu lekarovi...Aby si to potom nelutovala..Mne sa tiez nepacilo to ako ti povedala,ze sa rozhodne pri OP zlaza al. sval..
Drzim palce...

babydoll

ninab - ja na tvojom mieste by som si isla tieto jej vypocty urcite este preverit niekomu inemu.Uplne suhlasim s majkou. Ak sa budu doktori zhodovat, tak je vsetko ok, v tomto pripade stonasobne plati - dvakrat meraj a raz rez - to doslova:-)) Urcite to nenechaj na nahodu, musis byt spokojna hlavne ty a podla mna je hlupost aj to ze pri op uvidi, ci ti da implose pod sval al. pod zlazu. Ja by som si urcite pod zlazu nedala, hoci som uz odkojila dve deti, no a ako som sa docitala, ty tusim deticky este nemas, tak to uz vobec nemozes vediet ako sa zachova zlaza pri kojeni. No neviem, ja by som sa toho asi obavala.
Sweet-idem k nemu do SNOPu, no teda ja som sa konkretne opytala na tu antikon. a len sa ma spytal, ze ako dlho a co beriem, povedala som ze asi rok bez prestavky Mercilon /predtym som bola tehotna/ a mozno sa mu to nezdalo nejak dlho, tak ze vysadit ju nemusim. Tak beriem dalej. Zvlastne. Dufam, ze koli tomu nebudu nejake komplikacie, uz vidim, ze do opky budem mat z toho hororove sny:-))

atram

ninka, precitala som tvoj roman :))) mne to od tej dr zasa take nelogicke nepride, ja som mala prsia hadam polky a mam z 250ml plne B a pod prsiami 73 /povodne/ a tebe ak namerala 74 /co teda ale nechapem, ako sa tvoje meranie moze tak rozchadzat/ tak z 270ml a tvojho terajsieho zakladu trojky musia byt, i ked teda ty si podstatne vyssia odo mna, ale tie dreny.... neviem asi by som chcela chirurga co ich dava, taky lepsi pocit z toho, ze to co tam byt nemalo islo von a nezostalo dnu, a ake doporucila gulate ci anatom? povedala ti aj cenu?
tie protezy som aj ja skusala, na mna to fabry vybalil so 160ml, tak som to vysmiala, ze to sa mi neoplati pod noz skakat, inak podla toho jej merania by si uz teraz mala mat trojky, tak neviem neviem, ale podla fotky mas dvojky isto, a vravela si jej ze teraz mas antiku a z toho vacsie prsia?

maja222

Ninab,
pozerala som na Tvoju fotku v galérke, a aj tak si myslím, že žiadnu operáciu nepotrebuješ. Máš krásne prsia aj bez nej:-) A na Tvojom mieste by som sa moc do toho Martina netlačila. Už iba preto, že asi tam nemajú toľko skúseností ako má Trška v Prievidzi alebo Červeň v BB. Ja som bola v Prievidzi u Tršku a som veľmi spokojná. Išla som k nemu hlavne preto, že som mu dôverovala a bola som s ním veľmi spokojná.
To, že máš prsia ďaleko od seba, sa mi ani nezdá. Podľa toho, čo som si od Teba prečítala, tak to chce mať čo najjednoduchšie, aby sa s tým nemusela priveľmi trápiť.
Neviem, či si ešte u niekoho bola na konzultácii, ale ak si z Martina nemáš to až tak ďaleko ani do BB ani do PD, tak vyskúšaj to ešte tam. Určite by sa Ti tam mohli zmestiť aj väčšie ako 270.

ninab

ahojte baby,
akurat pred hodkou som sa vratila z martina.
dozvedela som sa nove fakty, ktore mi skrizili plany. napr. nemozem si dat vyvolavacku, lebo, znizuje zrazanlivost krvi,ci co a neviem co urobim, ked nedostanem kramy do 17.nov, uz nechcem cakat ani den navyse.
neviem ci mam byt sklamana alebo uvedomena, co sa tyka VELKOSTI, nechcu mi dat ani 300!ze 250 alebo 270max,nakoniec som sa snazila zjednavat na 300 ale tvrdia mi ze budem sklamana, ze budu obrovske...
operovat ma bude p.dr.Kornanova, v martine.
!!!dnes ma totalne sokovala, ked ma merala, namerala, baby toto si precitajte urcite, ze pod prsiami mam 74cm!!!!! a na prsiach 90cm!!!!!!ja nechapem, ci som nejak reterdovana, alebo ako som sa to doma merala, ale viac v merani budem verit pl.chirurgicke z 25-rocnou praxou...
neviem, myslite, ze budem mat trojky z 270ml?
nechcela som jej verit, ale potom mi doniesla take protezy, ja neviem, stretli ste sa s tym uz niektora? nie su to original implose, ale take mäkke ruzove ako vypchavky do podprdy a pri kazdom je tabulka, ze co vznikne z coho...asi aj vam to davali...
no a dala mi vyskusat tie za ktore som sa bila nohami rukami-375ml, boze to boli hrozne koziska!potom tam mala 250ml a tie vyzerali (s mojimi v podprde) teda dost velke, v tabulke bolo, ze zo 75B sa stanu po pouz. 250ml-75C az male D, aj tak dam na niektore z vas a pojdem do tych vacsich-270-tiek.
som este nerozhodnejsia ako predtym, alebo namotana na vase velkosti a nechcem sa vzdat svojich snov?mam posluchnut doktorku?alebo bezat do banskej ci do prievidze? sama mi povedala, ze ak chcem 375ml tak si mam najst niekoho ineho, lebo je proti jej etickym zasadam, aby ona dievcata devastovala a inak mala si pravdu aj ty atram, lebo tiez hovorila, ze ked zvolim tie vacsie, zvolim aj vacsie riziko toho, ze po prvom porode bude nutna reopka.
ja neviem baby, myslite, ze ked dam tie 270ml moze z toho vzniknut trojky?a dobre trojky?
este povedala, ze mam tolko tkaniva ze mi ho moze dat aj pod zlazu, ale ja som chcela pod sval, len ona povedala, ze sa rozhodne pri opke a dreny nedava.tak neviem, vsetko zatial naopak ako som chcela.:(
dalej povedala, ze stredny profil bude najlepsi, lebo z vysokym sa mi bradavky vytiahnu neprirodzene vysoko, ci co..
hrozne som bedakala, ze chcem mat hlboky jarcok-dekolt a ona mi po merani vysvetlila, ze mam prsia dost od seba, shak mrknite foto a ze nikdy nebudem mat uzucky pasik medzi nimi, ze bude proste sirsi, to sa da vyriesit podprsenkou, co mi ich da k sebe, ale co ta velkost baby??
???????????????????????????
:((((((((((((((