ahojte baby,
akurat pred hodkou som sa vratila z martina.
dozvedela som sa nove fakty, ktore mi skrizili plany. napr. nemozem si dat vyvolavacku, lebo, znizuje zrazanlivost krvi,ci co a neviem co urobim, ked nedostanem kramy do 17.nov, uz nechcem cakat ani den navyse.
neviem ci mam byt sklamana alebo uvedomena, co sa tyka VELKOSTI, nechcu mi dat ani 300!ze 250 alebo 270max,nakoniec som sa snazila zjednavat na 300 ale tvrdia mi ze budem sklamana, ze budu obrovske...
operovat ma bude p.dr.Kornanova, v martine.
!!!dnes ma totalne sokovala, ked ma merala, namerala, baby toto si precitajte urcite, ze pod prsiami mam 74cm!!!!! a na prsiach 90cm!!!!!!ja nechapem, ci som nejak reterdovana, alebo ako som sa to doma merala, ale viac v merani budem verit pl.chirurgicke z 25-rocnou praxou...
neviem, myslite, ze budem mat trojky z 270ml?
nechcela som jej verit, ale potom mi doniesla take protezy, ja neviem, stretli ste sa s tym uz niektora? nie su to original implose, ale take mäkke ruzove ako vypchavky do podprdy a pri kazdom je tabulka, ze co vznikne z coho...asi aj vam to davali...
no a dala mi vyskusat tie za ktore som sa bila nohami rukami-375ml, boze to boli hrozne koziska!potom tam mala 250ml a tie vyzerali (s mojimi v podprde) teda dost velke, v tabulke bolo, ze zo 75B sa stanu po pouz. 250ml-75C az male D, aj tak dam na niektore z vas a pojdem do tych vacsich-270-tiek.
som este nerozhodnejsia ako predtym, alebo namotana na vase velkosti a nechcem sa vzdat svojich snov?mam posluchnut doktorku?alebo bezat do banskej ci do prievidze? sama mi povedala, ze ak chcem 375ml tak si mam najst niekoho ineho, lebo je proti jej etickym zasadam, aby ona dievcata devastovala a inak mala si pravdu aj ty atram, lebo tiez hovorila, ze ked zvolim tie vacsie, zvolim aj vacsie riziko toho, ze po prvom porode bude nutna reopka.
ja neviem baby, myslite, ze ked dam tie 270ml moze z toho vzniknut trojky?a dobre trojky?
este povedala, ze mam tolko tkaniva ze mi ho moze dat aj pod zlazu, ale ja som chcela pod sval, len ona povedala, ze sa rozhodne pri opke a dreny nedava.tak neviem, vsetko zatial naopak ako som chcela.:(
dalej povedala, ze stredny profil bude najlepsi, lebo z vysokym sa mi bradavky vytiahnu neprirodzene vysoko, ci co..
hrozne som bedakala, ze chcem mat hlboky jarcok-dekolt a ona mi po merani vysvetlila, ze mam prsia dost od seba, shak mrknite foto a ze nikdy nebudem mat uzucky pasik medzi nimi, ze bude proste sirsi, to sa da vyriesit podprsenkou, co mi ich da k sebe, ale co ta velkost baby??
???????????????????????????
:((((((((((((((