baby dakujem vam moc za nazory aj za to ze si nieco tak dlhe dokazete precitat kvoli mne:)
kocky dovod, preco som este neskusila aspon dalsich dvoch ako vy je ten, ze chodim do skoly interne a este popri tom aj robim, asi viete, ze ked mate na vyske par absencii vyriesi sa to pracou navyse, ale ak ich je velke percento tak jednoducho neprejdete...inak 17.nov. mam termin a to asi vymeskam zo skoly dva tyzdne?ci viac?
moja chirurgicka mi hovorila, ze chodi aj do prievidze operovat, tak neviem..
dakujem ti majka aj tvojmu muzovi,ja nehovorim, ze by sa mi tam viac nedalo, praveze ona povedala, ze aj 400ml-mam kozny kryt, len povedala, ze teraz ju nejaka kocka s podobnymi proporciami ukecala na 300 (pri 75B) a teraz je nestastna a ze nechce mat takto uz nikoho na svedomi, povedala, ze tazko sa bude so mnou bavit o velkosti veci-implosu, ked sa sama neviem zmerat, ale aby som sa priznala, ja som jej, dufam veronika, ze sa neurazis alebo ta nejakym sposobom nenastvem, ja som jej ukazala tvoju foto a povedala som jej ze chcem taky efekt dosiahnut, ale ona tvrdi, ze to dosiahnem z 250ml, ked chcem tak 270ml.len ten jarcek medzi prsiami budem mat sirsi.
potom ma presvedcila tymi vypchavkami, opakujem 375ml boli obrovske!je to pravda, ci nemam tomu verit?aj ja mam pochybnosti, ze ci to tak bude v skut. po op.
atram, a ako sa ti pacili tie 160ml v podprske? aj ine si skusala?, tie co mas teraz?
lebo mne sa praveze tie 270ml dost pacili, len neviem ci v tom nie je nejaky skraslovaci klam-lebo su to vypchavky, ci to iste spravia aj implose v tej podprde ma zaujima...
dalej dreny-ani mne sa to nepaci,ale paci sa mi, ze na kazdu moju otazku ma ta doktorka priamu odpoved, ktoru velmi rychlo chapem vzhladom na to ze som na zdr.fakulte..ale myslim, ze sa mi tym minimalne predlzi hojenie..
fakt je ze som sa merala tak strasne vodorovne, ona povedala, ze si dozadu na chrbat moc vybieham, ona ma zmerala, tak sikmejsie..
??myslite, ze sa vobec da o tom ako vas zmeral, niekto, kto presiel vobec medicinou, bez ohladu na to, ze je pl. chirurg pochybovat??len som napisala, ze ma riadne sokovala, lebo ja som v tom bola asi 10rokov, ze pod prsiami mam 85cm ale, ale ze som taka pritankovana, ze ma nenapadlo, ze co mi ta 75-ka padne ako uliata sa smejem.:)
stoji to v martine:
31000-eurosilikon
45800-mentor
operacia: 10500
hospital: 1800 x 2
anestezia: cca5000
podprs: cca1500
a este co sa tyka antikoncepcie, tak aby som pravdu povedala uz tri tyzdne neberiem a nic, asi to bude tymi kileckami. ale ked si na to spomeniem, fakt, ze rohodnut sa mam sama az po 300, viac nechce, tak asi 270 a 300 objednam.
babydoll, mas urcite pravdu v tom rezani a merani. tak mi to vrta hlavou. napisete mi prosim vas kde by sa to teda dalo tak najblizsie ku ziline?a kolko taka konzultacia, kde stoji, lebo ja som v podstate rozhodnuta, len by som sa chcala presvedcit.
a v trnave nieco take nie je nahodou?neviete?
livaa no a tvoj odkaz ma nakoniec utvrdil dakujem, nechcem megakozy, mam dvojocky, nie plne a chcem trojciska-plne..tak zacinam mat aj pocit, ze staci na ten zaklad 270m.
baby inak ked som sla na tu konzult. vcera, tak posledne co mi prebehlo v hlave predtym ako som vstupila do amb. bolo: "nechaj to na odbornika ako ti radili baby"...
strasne vam dakujem vsetkym za pomoc, rady, venovanie svojho casu a kazdej za vlastny nazor...