Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

fifiBB

ježííííš vdaka bohu:))))dakujem vám bo som sa moc bála či už nie je neskoro.zlaté ste že ste sa mi všetky ozvali.dakujem kráásne,jak sa už tešíííím.
maja222
idem do prievidze:))

miu miu

fifi
ja si idem vybavit predoperacne az bud pondelok a o tyzden v pondelok idem pod noz. to musis stihnut aj ty. neboj sa. a u vas sa neda u obvodneho za 100sk objednat na urcitu hodinu? to by ti pomohlo aby si nemusela cakat.
chcela som uz dnes ale mam dostat zajtra kramy tak som to radsej odlozila aby som nemala skreslene vysledky z oho ze mam plne vajicka alebo co xixixix

sweetlemon

fifi
ale sme tu,len vacsinou uz len citkam a sledujem, ako sa pomaly z vas stavaju prsatice :)))
no ja som mala op v piatok a iba ten tyzden v pondelok som bola na krvi a to ostatne, v utorok na sono a bolo :) takze mas este casu a casu :)) a vysledky krvi, no ja som ich mala myslim este v ten den :)

9Matulka9

Ahojte.
Dnes som bola na predoperacnych a vsetko ok.Tak hura na operaciu.Inak ja som bola objednana u internistu uz 3 tyzdne,lebo mal naval...
Ale tesiacu naladu mi pokazila moja draha maminka lebo dnes prezradila najvacsej klebetnici v meste ze idem na plastiku...

maja222

FifiBB,
výsledky z krvi budeš mať hneď na druhý deň ráno.Všetko ostatné máš vybavené hneď. Nebojkaj:-)

maja222

Ahojte!
Dnes som už konečne poslala fotky Livaaj:-)

FifiBB,
neboj sa, to v pohode stihneš. Ja som si začala robiť predoperačné týždeň predtým. Vo štvrtok som bola u obvodnej na krv, sono prsníkov a ultrazvuk. Potom ďalší týždeň v utorok som bola na internom a po výsledky z pľúc. A u anesteziológa som ani nebola. Bolo mi povedané,ak to nestihnem, tak ani nemusím, lebo oni majú svojho a ten si ma pozrie ešte pred operáciou ráno. Ideš do Prievidze?

fifiBB

baby prečo tu nikto nie je????????potrebujem poradit dnes som chcela ist k obvodnej ohladom predoperačných ale má dovču a zastupuje ju iná,no tam bolo 50ludí,malého som nemala kde dat tak som tam nečakala.chystám sa tam zajtra skoro ráno,myslíte že mi stihnu porobit všetky testy a výsledky do budúceho štvrtku,bo bud.pia mám už opku!!!tak som z toho hotová teraz,ak sa to nestihne do termínu,ma porazí asi,poradte ako dlho to trvá tie vyšetrenia a ako rýchlo ste mali výsledky.dakujeeem,a kde ste všetkyyy???H A L L O O ......

atram

ninka, no to fakt ak mas podprdu 75 tak obvod pod prsiami asi nebude 85, to by si tu podprdu nezapla :)

skus aj mailom, mne trska aspon okrajovo napisal ked som mu pisala, skus napisat viacerym, hadam sa volakto chyti :)

ninab

ahojte,
atram, nosim podprsenku 75B a chcem nosit minimalne 75C.
dakujem externa za tie cisla, inak kocky myslite, ze by som sa to nemohla spytat cez mail? napriklad toho trsku, alebo niekoho...to ake implose by odporucili na moje miery. a ci je pravda, ze zo 75B bude po pouziti 250 ml 75C alebo to male D.
???
:(