Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

Maja222
my mame uplne take iste cicky, teda myslim, implantat a ulozenie :) aj dr vlastne :)
no a ty ich mas uz uplne pekne, vyzeraju uplne prirodzene, aj velkost mas uplne super :) ja ich mam este stale hore napuchnute, ako 2 balony :)

ivankab

9Matulka9
Presne to si vravim aj ja, ved po tom tak tuzim, ale niekedy clovek potrebuje aj od cudzich, nie len priatelov, pocut, ze to bude super..dakujem ti a drzim palce, urcite daj vediet ako si dopadla...:)

9Matulka9

ivankab
Ahoj.Ja mam opku na buduci tyzden a tiez uz dostavam podobne stresy...Ja budem mat 350ml.Ale stale si hovorim ved toto som predsa cely zivot chcela tak nemozem vymyslat:)

ivankab

Ahojte baby,
vcera som si nahodne vygooglila toto forum, kedze sa blizi moj termin op a chcela som si precitat rady od tych, ktore su uz po..ale priznam sa, ze teraz som dost zmatena, pretoze sa bojim, ze tie moje nove kozy mi budu velke. Dr. mi odporucil 325ml, anatom., teraz mam 0, tak sa bojim ze budu velke..dufam, ze nie som sama s takymito pocitmi pred op...termin som mala mat v januari ale uvolnil sa termin na 12.11., tak som uz v totalnom strese..budem vdacna, za vsetky rady a podporu od vas :) ...

biasa

mokvala vam niekomu ranka? lebo mne trosku asi dva cm trosku aj krvaca..ale iba trosku. aky mate na to nazor, dakujem

atram

ninka, praveze aj s fotkou, bez tej by ti radu daval velmi ťažko, ja som trškovi posielala, aj fabrymu aj gubovi :))) dokonca aj fotky inych prac, na ktorych som chcela nieco ukazat /ze take ano, alebo take nie/ aby mali lepšiu predstavu o čom píšem

možno sa niektory budu z toho vyvliekať, že lepšie na osobnej konzultacii, no možno odpisu aj do mailu, isto skus