Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

fifiBB

ivankab
ahoj,ja sa tiež bojím velkosti,bo mám teraz také makké jedničky a doktor mi navrhol 365ml,ale rozmyšlam nad 375ml,však vačšie sú vždy lepšie ako menšie no nie?no mám aj ja paniku,ale som vysoká 177cm,tak aby to bolo vydno.chodím na tu stranku čo sem dala miu miu,a porovnávam.opku mám 31.10.:)))

fifiBB

ahojte:-)
teraz som prišla,bola som u obvodnej na tie testy,no tvárila sa najpr že ona na to dnes nemá čas,že toho je vela aby som prišla inokedy.že ma v čakárni vela ludí,tak som jej povedala že na tom trvám a že sa mi musí venovat ako ku ktorej kolvek inej pacientka,tak nakoniec ok.brala mi krv moč,dala mi odporučenku na interne,rentgen pluc a povedala mi že si to budem musiet zaplatit,všetky tie odbery a tak,tak som ostala vyčudovaná z toho,aj vy ste si to platili??za sono prsníkov som platila 100.

miu miu

ivka ved aj ja mam stresy. neni si sama, podla mna to takto preziva kazda z nas pred op. a idem akor ako ty. idem 3.novembra.

ivankab

sweetlemon
Dakujem ti za podporu, bola som uplne v poho, ale ako sa presunul termin skorej o dva mesiace, tak uz ma chyta panika..:) a idem do ruzinovskej nemocnice na kliniku plastiky k dr. zacharovi, robi v medical centre, ale moja podmienka bola aby ma operovali v nemocnici nie na private...a on operuje aj tam..ved uvidim..:))))

sweetlemon

ivankab
ja som 7 tyzdnov po op a je to super, vobec to uz necitim, uz akoby boli uplne moje, konecne ich nepocitujem ako nieco tazke prilepene na hrudi :)))
ono tu bolest preziva kazdy inak, ja som to mala celkom pokojne :) takze drzim palce, aby to bolo podobne. inak co sa tyka tej vysky, ja mam 165 a 52kg,takze tych 325 bude u teba asi to, co 285 u mna. a ja mam take mensie 3. bude to super, neboj, uplne akurat, ver dr :) a este si stale nenapisala, ku komu ides??? :)

ivankab

swetlemon
Dakujem, ale bojim bojim..:) ja som chcela mozno mensia, ale Dr. povedal ze k mojej postave 172 cm a 55 kg sa mi take budu hodit..tak mu verim! :) a ty si uz po? aky je to pocit, vsak nelutujes? ...

sweetlemon

ivankab
a ku komu ides na op? drzim prsteky :) a myslim, ze 325 vobec nie je vela, zalezi na tom, aky mas hrudnik a vysku...u mna sa tiez dr rozhodoval medzi touto velkostou a 285. a dal mi menej,lebo som taky maly cervik chudy :)