Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

fifiBB

nelina
aj mne doktor do 410ml,ale podla výpočtov mu vyšli tie365ml.tých 10ml mi už neublíži,tak dám 375ml.skús to s tou ryžou,asi všetky sme to tu skúšali.odváž si ryžu,daj do sáčku a do podprdy,no nie je to uplne ako to bude po opke ale aspon budeš mat akú takú predstavu.ja mám opku v Prievidzi a ty?

nelina

fifiBB
tak to sme na tom asi rovnako.ja tiez nosim vysoke opatky a lekar mi taktiez navrhovaj ist az do 410,nechcem neskor vyzerat ako brigite nielsen,alebo guliarka.som sice chuda,ale nemusi to tak byt navzdy a aj s oblecenim by bol problem.dole 38 a hore???Takze myslim,ze tie 375 budes mat akurat.myslim ze miu miu ma opku 3.11.,takze budeme ubolkane tesne po sebe.nevadi,ale budeme krááásne.

fifiBB

swetlemon
to vážne,už si sa s nimi stotožnila?necitiš už tie imploše,fakt,no to je super,ja sa už moc moc teškááám,pretože si seba plochu dráhu neviem ani len predstavit s plnými trojkami:)

fifiBB

nelina
tak to máš opku podobne ako miu miu,myslím,že aj ona ma začiatkom novembra.
no ved to že som vysoká a nosím aj opatky,takže 177+5cm ešte,preto rozmýšlam že radšej 375ml,doktor povedal že možem ist do 410ml,ale nechcem megakozy.xixi.
bojim,bojim,ale dievčatá mi dodávajú odvahy,tak sa tu tak podporujeme,keby som tuto stranku nenašla náhodou,tak by som sa na opku asi nikdy neodhodlala.

fifiBB

stránka kt.sem dala miu miu(díky miu) a na ktorej som denno denne:)))xixi.
www.breastimplants411.com
je tam toho za tatru mna zaujíma tá skupina z A do C.

nelina

ahoj fifiBB,
ja mam opku 5.11,interne 29.11,dnes som si zrovna doplatila celu sumu za opku,ja meriam 178 cm a lekar mi ide davat medzi 360-380 ml,ja som chcela 360,zasmial sa a povedal,ze sa to pokusi vymysliet,nakolko mioj hrudnik je sirsi-pod prsiami 81 cm,ale nakoniec som mu povedala,ze to necham na neho,ale max.chcem 400 ml.tiez mam uz zmiesane pocity,ale tesim sa.nebojkaj,vsetko bude ok a o chvilu ani nebudeme vediet,ze sme na nejakej opke boli.ja sa tesim na anestezu,je to prijemny pocit,ked ta uspavaju.

ivankab

fifiBB
Ved aj ja vravim, ze lepsie trosku vacsie a aj moj Dr. vravel, ze mal vela pacientiek co po op vraveli, ze si mohli dat aj vacsie...tak dufam ze to dopadne kazdej tak ako si predstavuje..:) a este jedna otazocka, aku stranku dala miu miu, aj ja si chcem pozriet..:) dik..