Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maja222

Sweetlemon,
veď práve preto som sa nevedela dočkať, kedy budeš mať Ty po operácií, aby som si vedela ich predstaviť. Miery sme mali takmer rovnaké a imploše takisto. Ja som spokojná s novými prsíčkami. Nie sú ani veľké ani malé. Nehovorím,že nemohli byť aj väčšie(zmestili by sa
:-)), ale zatiaľ mi takéto stačia.

nelina

ja sa tiez tesim na vystrihy,aj ked-nemala som az take zle prska -becka,boli dobre,ked som ich push-upkou vytlacila.manzelovi sa velmi paci,ked nenosia baby podprdy,ja ho uz teraz provokujem,ze to uvidi,ked budu krasne urobene,ma sa na co tesit.samozrejme len doma,pripadne na dovolenke.

fifiBB

swetlemon
ja chodím denne na tu stránku a zízam na cicky a už sa teším aj na výmenu šatníka,teda zamerám sa na výstrihy-xixi,čo som si v živote nemohla dovolit..

sweetlemon

fifi
no ved pockaj, teba to zachvilocku tiez caka a aj ostatne baby, tiez sa v decembri uz budete vsetky prsatit :)))

nelina

ja vazim 68,mam 3,5 roc.dcerku,ja mam trochu klenuty hrudnik von,povodne aj on odporucal okruhle,nakolko vraj pri anatomoch by prsia isli viac od seba a tiez musi vyplnit vrchnu cast.,ale po vypoctoch zmenil nazor a ze som vhodna aj na anatomy,ktore mi teraz prednostne odporuca.pred opkou si to s nim este raz prekonzultujem,ale urcite dam na jeho nazor.opka bude o milosrd.bratov,asi o 11.00,cas mi este upresnia.ty ides tiez tam?

sweetlemon

fifi
naozaj uz absolutne necitim implose, taky zlom nastal asi po 4-5 tyzdnoch, teraz uz spavam aj na bruchu, strasne sa v noci tocim a dr povedal,ze kludne, tak si to uz uplne uzivam.
no a ja som tiez doreaz uplna lata bola a teraz 3, tak sa len prsim a prsim a fakt to je super pocit, vobec mi to uz neni divne, aj v robote serem na vsetkych a chodim pekne v triceckach (mame teplo v budove) :))))

fifiBB

nelina
aj ja k Trškovi a tiež nad 380ml,už nepojdem.ta stránka je super,ja som to už prešla 100krát krížom krážom a utvrdila som sa že na každej tá velkost vyzerá inak.ja budem mat okruhlé,bo chcem vyplnit aj vrch do výstrihu,presvitajú mi tam rebrá..kolko vážiš?ja 57kg

nelina

ja idem k na interklinik do BA k trskovi.pri meraniach mi povedal,ze gulate a do 410,ale taktiez po vypoctoch mu vyslo,ze som vhodna aj na anatomy,tie som povodne aj chcela,pri opke bude mat k dispozici oba typy implantatov.necham to na neho,aj ked vyssie ako 380 nepojdem,to mam podmienku.pozerala som teraz na tu stranku,je super,zas mam co pozerat a je dobre,ze su pri kazdej fotecke popisy.