Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nelina

marisssa,
na interklinik sa hned neplati,konzultaciu mas zadarmo,zaloha bola 5000,-ktoru som poslala na ucet cca do 2 tyzdnov od konzultacie,2 tyzdne pred opkou /to je dnes/,som poslala zostatok 94500,-sk.kamoska u cervena platila zalohu/neviem v akej vyske/vopred a zostatok po opke.viem,ze je mozne dat si opku aj na splatky.kazda klinika to ma individualne.

miu miu

babulenky nemusite mi dakovat, to je samozrejme ze sa podelim o vsetko co viem a co som zistila. uz sa mi termin blizi a budem musiet kazdu chvilu volat doktorke aby som jej upresnila velkost, tak asi zajtra jej brnknem nech objedna dobre. lebo som si to prehodnotila ze chcem stredny profil, len neviem ci ostanem pri 325 alebo by mi uplne stacilo 300. hmmm baby radte mi prosiiim. som chuda, mala, tak ake si mam dat? aby som nebola ako pamela!!!!!

nelina

alexka,
ako pisem v predch.prispevku,kamoska bola min.rok v oktobri u Cervena,je velmi spokojna,ma prsia krasne urobene a vyslo ju to skoro o polovicu menej ako v blave.tiez pozerala aj na cenu a teraz viem o dalsich dvoch kamoskach,ktore tam idu.treba skusit konzultaciu a uvidis.mna vyjde opka na interklinik presne 99500,-sk.je to dost,ale davam si najkvalitnejsie implantaty.samozrejme,ze pokial je opka velmi lacna,je to podozrive,aby si potom nebanovala,ale cerven patri medzi najlepsich chirurgov.urcite,keby som zvazovala cenu,tak idem najskor na konzultaciu k nemu.

nelina

fifiBB,
ja mam cez prsia 90,pod prsiami 81 cm,je to take sumerne a keby som mala uzsi hrudnik,je to super.ja ho hlavne potrebujem vyplnit do sirky,co povedal aj trska.ak mas obvod cez prsia 81,je to menej odo mna o 9 cm,ale skutocne zalezi od stavby kostry a co chces dosiahnut.ja som chuda,ale mam sirsie kosti.ja som zvyknuta na mensie prska,aj ked pre mna aj 380 sa zdaju dost vela.kamoska bola min.rok na zvacsenie u cervena,konzultovala som to s nou a sama mi povedala,ze pri mojej vyske by nesla nad 400,na dovolenke sa rozpravala s manzelkou jedneho plast.chirurga,ktora mala urobene prsia,videla ju v plavkach,bola tiez vysoka,mala prsia nad 400 a vyzerala dost mohutne,aj ked bola stihla a pozeram sa aj do buducna,moze sa stat ze priberiem/po 35-ke je narocnejsie udrzat si super liniu/ a skutocne nechcem,aby som vyzerala mohutne...

alexka

a ešte som rozmýšľala nad chirmed dr.kačmár, nechcem sa rozhodovať podla penazí ale podla odbornosti lekárov, lenže kde zoženiem 40 000sk navyše??? som z toho zúfalá :(

alexka

ahojte....baby môžte mi poradit, ktorí z dr je odborník na asymetriu??? chcela som ísť do BB dr červen, môžte mi o nom niečo napísať....aby som vedela, či sa mi oplatí tam ísť na konzultáciu, kedže som z Ba....jeden z dôvodom prečo chcem íst k nemu je aj ten, že op stojí okolo 60 - 70 000, čo by mi vyhovovalo....poradte prosím!!!!

ninab

atram, prosim ta napis mi mail na gubu a na tych ktori ti odpisali aspon na mail, ktorym si posielala tie fotky a boli ochotni ti odpisat. dakujem ti
ten trska mi zatial neodpisal a rada by som pocula aj nazor ineho odbornika, len nemam cas chodit po konzultaciach
diky moc

fifiBB

nelina
ty máš akú velkost teraz cez obvod,ja 83 s tými 375ml by som mala mat okolo 91 podla doktora,dočerta nie je to nejak málo na moju výšku?no mám ešte čas si to rozmysliet.Baby čo by ste poradili?
A ešte by som chcela vediet že ukú výšku mala veronika kt.si dala 375ml,anatom,viete niekto?
dakujem:)