Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

fifiBB

nelina
ja som pozela na tej stranke čo sem dala miu miu žienky ktoré išli z A do velkosti C a vyčšinou tam majú okolo tých 400ml aj viac niektoré aj 450ml.Ja by som tiež chcela C tak uvažujem na 390ml..
je tu niekto kto už má prska s výškou 177cm?asi nie.fnuk.

nelina

fifiBB,
dik za toho manzela,aj ked tiez mam obavu,aby sa mu nakoniec pacili,lebo priznam,on je vééélmi zatazeny na prsia,tak dufam,ze budu pekne prirodzene.miery nemam zle,ale ten hurdnik urcite robi svoje,takze tie becka zas tak idealne nevyzeraju.vela zalezi aj od tvaru,profilu,sirky.mne ma trska vybrat tvar skor do sirky,ale profil-to neviem.ja to urcite necham na neho,mozno
nakoniec bude vsetko inak,ako sme sa bavili po telefone a presvedci ma na inu velkost,alebo tvar.uvidim!!!

fifiBB

nelina
fúú,ty máš už aj teraz super miery.ked máš teraz cez 90,potom budeš mat kolko?ja rozmýšlam,teda ked sa porovnám s tebou že by som išla na viac,ked neviem,som štíhla a nechcem vyzerat zase mohutne.ty máš terau dvoječky,ja slabé jedničky,porad?íst na390ml?napríklad aj veronika je vysoká 167cm a dala si 375ml,ja som od nej vyššia o 10cm,ale neviem aké mala pred tým...no dilema riadna..

nelina

mam take stredne becka,na to,ze som po 2 porodoch a jenom 13 mes.kojeni,mam ich celkom pekne.manzel nikdy nebol za to,aby som si ich dala urobit,ani som nad tym neuvazovala. prislo to v lete nejak spontanne,ked som s nadsenim manzelovi na dovolenke hovorila,ake krasne prska si kamoska dala urobit a na plazi sme hadali,kto ma silikony a kto prirodu.myslel si,ze aj ja by som chcela mat krajdiu hrud a tak mi povedal,ze sa mam s kamoskou poradit,no a vtedy mi dal chrobaka do hlavy a samozrejme som sa toho chytila,aj ked som nikdy pred tym nad tym neuvazovala a sama som bola s manzela paff.

marisssa

nelina---no mas super manzela teda:-)) a ake si mala predtym cislo?ked si sa na to rozhodla dat a on ta podporil..

atram

ninka uvidis kto bude ochotny ti napisat nazor, len podotykam, ze ja som obom tymto dr pisala, az po prvej konzultacii, ked ma napadali este dalsie veci, no trska mi odpisal i ked som u neho nebola, ale zasa dako podrobne sa nerozpisoval, takze kontakty: d.guba@ulk.sk fabry@posoniumclinic.sk ale inak vsetky tieto kontakty aj na inych dr najdes na ich weboch, vela stastia