Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninab

alexka, v prvom rade bz som chcela odpisat tebe. ja som bola na konzultacii v martine, lebo som odtialto z blizka a neviem ti povedat, ci tam je nejaky extra odbornik na asymetrie, ale operacia ma tam ma vyjst okolo 50tis s eurosilikonmi a kedze je to take lacne rozmyslam nad mentormi, ale hlavne som ti chcela povedat, ze je to fakultna nemocnica a konzultacie su tam zadarmo, co mne sa teda za takuto vec platit nechce, ale zasa do kvality imlosov som ochotna investovat aj o 20tis viac...tak skus, mne povedala chirurgicka co ma ide "rezat", ze operuje cca 4-5bab za tyzden, tak silno pochybujem, ze su same symetricke..xixi

ela26

ja mam 74cm pod. 160cm 49kg a ja zvazujem 270ml. max 280ml mam nulky ja som chcela nejake B mensie C. ale asi to necham na Dr.

fifiBB

miu miu
ja mám ten istý problém.375ml alebo 390ml?pod prsami mám 74cm?
babyyy radteee!!!
miu ja neviem tiež si vravím že ked už tak radšej tie vačšie,nie?hmm..?

nelina

miu miu
podla tvojho obvodu pod prskami si naozaj stihlucka.kolko merias?ja by som asi isla do 300 ml,uz som pisala,co povedal cerven mojej kamoske,ze neskor by mohla mat problemy s bolestou chrbta,kedze tiez je velmi utla.,k comu sa viac priklana tvoj lekar?

miu miu

na baby mne tu nejak neradite. potrebujem sa rozhodnut ci 300 alebo 325 pri sirke hrudnika pod prsiami 69cm. hmmmm????????????????????????? poradi mi tu dakto?

nelina

drenov sa neboj.ja si priplacam jednu noc naviac,aby som nemusela ist na druhy den do blavy a aspon si oddychnem.asi je lepsie dreny mat,aspon ten sajrajt ide von a je urcite mensie riziko vytvorenia tej kapsulárnej kontrakcie.trska ti urcite poradi to najlepsie a urcite budes spokojna.

fifiBB

nelina
dík,ja už vidím že budem mat dilemu do dna opky,som nerozhodná,ale chcem počut aj názor dr.tršku.
A inak dost sa bojím tých drenov,bo pohlad na krv mi nerobí dobre..nebude mi to zavadzat,no vobec si to však neviem predstavit.

nelina

myslin,ze tych 10-15 ml naviac ti tu velkost velmi nezmeni,takze ak sa ti zda,ze 390 by bolo pre teba fajn,tak urcite chod do toho!!!!

nelina

fifiBB,este k velkosti,co som pisala o tej kamoske,co bola min.rok u Cervena,ona je vysoka 177,velmi chuda,ma uzky chrbat a vacsie ako 300 jej nechcel dat kvoli tomu,aby chrbtica netrpela a nebolo by to prirodzene.ona ma 285 ml,postupne jej sadli a je pravda,ze je spokojna, ale uz by isla aspon do 300.ona mala tiez slabe jednotky.takze tazko radit.co som pozerala na tej stranke brest...mne sa zdaju k nasej vyske od 360 do 380 take idealne,ale je to samozrejme na tebe,k comu viac inklinujes.