Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

babydoll

Atram,no ved toho sa obavam aj ja. Len moj manzel zo zaciatku bol absolutne proti a po dlhom dlhom "lamani" nakoniec suhlasil,aj na konzultacky som ho zobrala,a vies, zelezo treba kut zahoruca:-)) tak som si povedala, ze do konca roka op musim absolvovat. No a vychadza mi z toho, ze bud sa budem postit do decembra, alebo sa stotoznim s kileckami a budem si ich udrziavat. Stalo by to za to, pretoze je to moj velky sen:-)) A este ma zaujima ako si to s drobcami zvladla. Moje deturence budu tyzden u nasich, ale potom uz so mnou, tak dufam, ze ten dalsi tyzden ich uz budem zvladat. Lebo maly to je taky maznacik, stale prilepeny na mamine.

atram

babydoll - a nechcela si pockat az kym sa dostanes na povodnu vahu? tiez som po dvoch detoch, mensia bude mat dva roky a dala som si ich spravit az po vrateni sa na svoju vahu, aspon teda mne pri chudnuti idu prisia dost dolu, tak som sa bala, co by to spravilo s implosom

babydoll

to je pravda, aj ked vyskou sme asi rovnako. Ja som rok po druhom porode,no este nie na svojej povodnej vahe(50kg), som po prvej dcerke schudla na 48kg, tak preto sa toho tak obavam a dlhsie cakat uz s op nechcem, pretoze som si doteraz myslela ze po detoch ake take prsia mat budem, ale zazraky sa nekonali tak idem pod noz. No necham si asi poradit, lebo zas si budem urcite nadavat, takto budem aspon na doktora (xixi)

babydoll

ela26
ja mam tiez pod prsiami 74cm ako ty, 164cm vyska a 54 vaha a chcem ako ty 280ml, no doktor mi odporuca 320ml, zda sa mi to vela. Aj sweet ma 280ml a podla mna vyzeraju ze super. Tak neviem ci to mam nechat ako on radi alebo ho ukecam na mensie.

atram

pod prsiami som mala 73 a cez 81, no a teraz po 250ml mam pod 71cm a cez 86cm, pod prsiami je to preto menej, lebo tym vlozenim implosu sa mi vlastne prsia posunuli nizsie, v podstate mi posunul podprsnu ryhu, neviem lepsie vysvetlit, pochopila si?

ninab

atram, napis mi ake mas miery na prsiach a pod prsiami teraz a ake si mala pre porovnanie aby so vedela, co to tie 250ml spravia.inak idem sa odfotit a poslat live dalsie foto po vysadeni antikoncepcia a po schudnuti asi 1?5 az 2kg.

atram

ahoj ninka, no na cici si este zvykam, resp, pri dotyku ma este bolest trochu omina, su take citlive, ale inak v pohode aj manzel je spokojny, len keby ich uz riadne olapávať mohol :)))

ela, mame podobne miery a mne z poliek vyslo pri 250ml plne dvojky skoro nieco medzi B-C

ninab

dakujem atramka za tie kontakty, ja nechcem nejake moc dlhe a osobne rady, len sa chcem spytat tu vec, ze ci je to pravda, ze zo 75B je po pouziti 270ml 75C aj male D by sa mi zachcelo, ked sa pozrem na svoju rit z boku...no a tu fotku ked pripojim, tak myslim, ze na takuto otazku, nie je tazke mi odpovedat, len keby ochota zadarmo bola a cas samozrejme, lebo pan trska mi este neodpisal dva dni, tak musi byt strasne zaneprazdneny, ked tebe odpisal aj bez konzultacie..a ako sa dari? ste sa skamosili s prsickami?aj muz sa skamaratil?