Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

fifiBB

sweetlemon
ahoj.Prosím ta dve otázočky mám na teba.Po opke možeš s rukami normálne hýbat?takže budem moct zavolat domov,kedy majú po mna príst? a ešte či treba ležat,koli gravitácií,alebo horúčke a bolesti.Kolko si ty ležala?dakujem ahoj:)))

fifiBB

miu miu
včera som si pozela tvoje foto,myslím že aj teraz to nieje najhoršie.Niektoré baby píšu že ten sval ten imploš ešte stlačí,takže si myslím že tých 25ml.(ja som si to prirovnala k polke flakonu nočného krému),nie je vela,až takú výraznú úlohu nezohrá.Fotky sú tiež zavádzajúce,bo baby sú po opke opuchnuté a cici sa zmenšia približne o nejaké pol číslo,možno aj celé číslo.

Ja sa zase bojím ked si dám 390ml pri výške 177cm,čo to spraví v tehotenstve,ako sa zvačšia a čo pri kojení.Už jedno dieta mám,takže viem čo ma čaká pri druhom...aby mi koža nepopukala,alebo aby som nemala megalopty v tehotenstve:))

evusa2001

ahojte holky ja idem na plastiku prs buduci tyzden budem mat asi 325ml,a okruhle implantaty.vsetky pisete o operacii a kolko ml,ale ziadne ake si dala spravit ci anatomicke alebo okruhle.poviem vam pravdu ja mam 2 deti a prsia ziadne len ovisnuta koza:((no hadam sa to potom zmeni xixi

babydoll

ninab - ako som citala spatne, baby pisu, ze ty tam uz nejaky ten zaklad mas, tak preto ti navrhuje doktorka mensie a spravi ti to plnsie prska, ale ked ty chces naozaj vacsie tak si urcite daj 300ml aby si bola spokojna. Ja mam dve deti 1r a 5r a vazne som verila, ze mi po kojeni aspon nieco zostane. No plocha som bola vzdy a zostalo to tak isto aj po detoch. Oboch som kojila cca 2mesiace, cize nic moc a prsia sa absolutne nezmenili. Ale myslim,to je u kazdej zeny individualne-taka je moja skusenost. Neda sa to dopredu odhadnut ci sa zmenia alebo nie.

miu miu

prsnik uz si sa davno neozvala. ako si sa ty stotoznila s prskami? uz je to ok? uz odpuchli? myslim ze ty si bola taka hotova z toho ze ti dali velke prska. tak ako s odstupom casu?

miu miu

ku mne sa doktorka priklana k velkosti 325ml ale ja furt premyslam nad tymi 300ml. Aby som potom ozaj nelutovala ze mam mega kozy a co po porode s tym? hmmm? myslite ze mam pravdu?

miu miu

nina mas urcite spravny nazor, pretoze pod zlazou rychlejsie ovisaju a nie len pre schudnutie ale aj pre posobiacu gravitaciu. a su tam aj dalsie rizika co mi vysvetlovala doktorka, ze impl. sa pod zlazou hybe a posuva a ako keby natriasa /alebo ako to mam povedat/ a vtedy sa prso brani, impl sa zacne zmrstovat a zlaza ho obaluje. A stlaca ho a krci. tak to su dalsie nevyhody.

ninab

kocky a este mi napiste, ci mam spravny nazor ak si myslim, ze ked budu pod zlazou, budu rychlejsie ovisat-aj po detoch aj po akomkolvek schudnuti...nie?
ten sval sa mi zda, ze to drzi pevnejsie, ci?
mne presne povedala doktorka, ze mam dost velku zlazu, co sa mi zda az smiesne-vsak pozrite foto, keby som ju mala velku tak si tu s vami nepisem plastika ma ani nenapadne...shak? bojim sa kapsularky a pod zlazou je znacne vacsie riziko udajne...tak zajtra jej idem volat a napisem vam na co som ju presane ukecala-povedala ze sa mam rozhodnut medzi mentor a eurosilikon a velkost a tak...
...uz zacinam byt z toho riadne unavena, vzdy ked sa zacnem tesit tak ma schladi niecim negativnym..
boze uz aby bol taky december...

ninab

babydoll, ja mam zas opacny problem, chcela by som ju ukecat na vacsie implose...ja mam skoro ako ty, vyska 165cm, vaha teraz uz 57kg (bolo 59), pod prsiami mi chirurgicka namerala 74cm a na prsiach 90cm, vyzera to ako uzasne miery, len nemam cici plne ako by som chcela, nosim 75B a chcem nosit 75C az D...
...inak ty preco mensie chces?si pred detmi, ci po?lebo mne nechce dat za boha vacsie ako 270ml, ze uvidim ze 300 budu vela a budem lutovat, ze hlavne po prvom decku budem lutovat, ale ja sa na to este necitim aj 5 rokov...ale 300ml chcem velice!!!!

ninab

baby pozrite si moje fotky potom, su po vysadeni antikoncepcie ale ja myslim, ze sa to moc nezmenilo, cakala som ze sa zmensia viac-dodam, ze fakt teraz vidim, ze aj ten decolen spravil svoje a neni to jojoefekt!co ma teda udivuje, atram hlavne ty ked sa kuknes, tak napis, ci mam dat tie 270ml na trojciska!ty mas este vacsie implose, tusim...