Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

atram

babydoll, ja som bola u fabryho a mam 225 a 250, riesil mi aj asymetriu, bola som v hroznom stave

no po prvom cisaraku to bolo horsie, ale este nie take zle, druhy bol prechadzka ruzovou zahradou

a cici boli tiez znestelne, tazko mi porovnavat, ked uz je vacsi casovy odstup, teraz mi vsetko pride ako banalita, ale nic hrozne ta necaka

ja som mala 2x spinal a ty?

babydoll

atram, to teda ano, a ked to mozes porovnat? Co bolo u teba horsie? Este mi prosim ta napis u koho si bola a kolko ml mas. Nemam zatial pristup do galerky, no skusim poslat foto aj ja, nech vas vsetky uz konecne vidim, lebo takto si to dost dobre neviem predstavit ked len citam.

babydoll

atram, to si ma ukludnila, takze prvy tyzden sa dam dohromady. Mam za sebou dve sekcie s detmi a po nich rekonvalescencia u mna prebehla myslim super, ked sa porovnam s ostatnymi kockami co tam lezali. Tak aj to ma trochu upokojuje, ze nebudem z toho uplne paf teda dufam. Idem 15.12 do SNOPu Trskovi, navrhol 320ml pod sval anatom.

fifiBB

atram
dakujem ti,no nevedela som si to vobec predstavit ale som rada že nemusím ležat,bo to je utrpenie pre mna,bojím sa tých pooperačných stavov ale to asi každá z nás.
miu miu
nevieš aké mala veronika24 pred opkou,bo ona si dala 375ml a meria okolo 168cm a nemá žiadne megy..

atram

evusa - ja mam anatom, dvaja dr mi ich doporucili, jeden dokonca striktne odmietal gulate, tak som to nesilila a dala na ich rady, i ked mne sa gulate pacia a aj usetrenych 13 tis by ma potesilo, no ale ked radili anatom, tak som nesla hlavou proti muru

fifi - neviem ci ti mozem odpovedat aj ja, ale ja som si 1,5h hodiny po opke uplne v pohode zavolala, aj som sama zliezla z operacneho stola a setricka mi cez hlavu obliekala taku doktorsku bluzu a vsetko sa dalo zvladnut, ale nemala som silu v rukach, cize mi napriklad robilo problem otvorit si dvere /stlacit klucku/ alebo napr. na druhy den rozkrojit rohlik, proste sila nebola
no a s lezanim, tak v den op som stale pospavala, ale kedze z tej nepohodlnej polohy ma sialene bolel chrbat, tak na druhy den som cez den uz nelezala-nespala, aby ma ten chrbat tak nebolel, tak som oddchychovala skor v sede pri telke a len som sa tak suchtala po byte aby cas utiekol

atram

ninka - tu zlazu tiez tak chapem, ta meni tvar hlavne po kojeni a mne teda z nej nezostalo skoro nic a tym padom by prsia rychlo ovisli a reopka by bola nutna, ja by som pod zlazu nechcela,

atram

babydoll, prvy tyzden som mala doma manzela a od toho dalsieho som s nimi bola sama, ale dalo sa to zvladnut, musela som sa setrit, cize na ruky som nevzala, ak sme sa tulili, tak som si k nej klakla a dako to obdobie prehrmelo a uz mam zajtra za sebou 4 tyzdne, uz malu aj dvihnem na ruky, ale teda i tak sa v tom stale krotim, netreba riskovat, uz mas aj vybraneho operatera?

atram

ninkan - ja mam len 250 :) samozrejme na tvoje fotky mrknem, ale ci poradim..... kazdemu tie iste ml spravia na hrudi uplne nieco ine, jedna baba v cechach si dala 275, je trosku vyssia odo mna a ma hlavu v smutku, lebo z toho ma len plnsie A a ja mam z menej ml plne B, tazko v tomto radit ze spoliehaj sa na mudr, lebo to spravila aj ona, ale zasa ani ja neviem ci dobre radim, je to cele loteria, ked vidim tie fotky s rovnakymi ml a uplne rozdielnymi vysledkami