Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

miu
ale chodim,ale pri robote a moc nestiham teraz pisat,lebo sef sedi pri mne uz druhy tyzden :((
no a myslim, ze by som teda urcite do toho isla. zalezi na tom, co sa ti paci. tieto su super, akurat,ale vies, my baby tak vymyslame a stale sa nam zda malo :)))

miu miu

to si mne asi neodpisovala. ja ostavam jeden den po op tam. Vlastne na noc. a deti ja nemam tak doma budem mat klud. ale nevadi, baby si to precitaju aj tak. :-)

nelina

miu miu,
urcite by som zostala aspon jeden den po opke v nemocnici.ja si priplacam este jednu noc naviac,nakolko budem mat dreny,kde sa mi nechce ist na druhy den zase do blavya kvoli dcerke tiez,neviem si predstavit,ze pride zo skolky,a zacne sa na mna vesat.bude lepsie,ked budes mat aspon 2 dni klud.

miu miu

babydoll si rozhodnuta na 320ml? sme priblizne rovnake, len trocha menej vazim a som este pred porodom. Ale ja uz nechcem nosit podprdy tak by som isla aj na tie vacsie. tak myslis ze je to moc? alebo teda nmyslim uplne nenosit podprdy ale prosto tie vypchate ma uz nebavia, tak chcem uz len take bez vystuzi, len take sexi pre efekt.

miu miu

joooj babulky ja uz mam hlavu jak kybel, aj teraz som bola s kamoskou na kave a riesili sme moje stare aj nove cici ale furt sa neviem rozhodnut ci si mam dat 300 alebo 325ml okruhle. Napr dali by ste sweetlemon 325? som asi priblizne v jej vyske a vahe? hmmm?

Sweetlemon dala by si si s odstupom casu 325ml? zdalo by sa ti to akurat alebo uz vela hmmmm? napis? uz sa tu nejak neukazujes tak hadam mi odpises. A chcem stredny profil. Baby musim zavolat doktorke tak mi radte, prosiiiim.

fifiBB

nelina
ahoj,prístup do galerky získaš tak že pošleš svoje foto pred na nick Livaa,ona ti ich tam uloží a nadiktuje ti heslo aby si sa tam mohla dostat..vyhladaj si ju v minulých príspevkoch,bo neviem jej mail..

babydoll

atram,ja som bola v celkovej aj prvy aj druhykrat. Druhy bol u mna tiez lepsi, asi preto, ze som uz vedela do coho idem.
Mam tiez asymetriu, lava podprsnikova ryha vyssie o cca 5-6mm,teda lavy prsnik je mensi. Ved poslem foto, tiez je to katastrofa,no ale nevadi, ved preto to idem riesit.
Ja som rozmyslala tiez aj nad Fabrym, no od neho ides hned domov a to moj manzel zatrhol. Vies, on je taky dosledny v tychto veciach, ze co ked nastanu nejake komplikacie a tak, predsa v nemocnici mi vedia hned pomoct a nie sme ani z BA. On by ma tam aj tyzden asi nechal keby sa dalo(xixi)

nelina

ahojte,
chcem sa spytat,ako mozem ziskat ten pristup do galerky o ktorej tu pisete.,jediny pristup co mam je galerka na "omlazeni",myslite tu?tam som ziadne vase fotecky nevidela???