Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

ninab
ja som mala op chvilu pred atram a sice zmakli,ale makucke nie su. to chce este casu a casu...ale teda uz su ovela prirodzenejsie :)

sweetlemon

fifi
podla mna by si to mala nechat na dr, on vie, co robi, povedz mu, nech ti na sale skusi dat co najvacsie, ale zaroven, aby to bolo sumerne k tvojej postave a aby to bolo viditelne. ja som dala na neho a aj ked by som prijala 325, tak myslim, ze mozno aj urobil dobre...kvoli kojeniu, kedze ja som este pred :)

fifiBB

evusa2001
ahoj,no tak mne hned den po tebe piatok v Prievidzi,okruhlý pod sval,rez pod prsník.Aké máš miery a na kolko ml ideš?

ninab

atram a mas uz makucke?ktorasi tu napisala, ze sama ked sa chyta neciti rozdiel medzi implosom a vlastnym tkanivom, je to pravda?a kedy ti maknut zacali?uz nebolia vobec?a jazvy?mne povedala doktorka, ze riesit nejaky laser na jazvy je uuuplne zbytocne lebo do roka vyblednu...

ninab

ATRAM S TOU LOTERIOU TO MAS PRAVDU, hadam si natipujem skvele..:)
vies skusala som tu vodu do sacku ale nevidim rozdiel medzi 250, 270 a 285 az 300 vyzeraju vacsie.
brzdi ma vo velkosti to, ze mam cas uz na deti a akokolvek to oddialim skolou karierou aj tak najblizsich 5-7 rokov musim mat deti, nechcem mat potom megy a posuva ma to na vysie cisla, ze by som sa rada dostala na vahu aku som mala min rok asi 50 kg, citila som sa skvele a nie len na pohlad, aj travenie som mala lepsie, no a s tych mojich dvojocok mi neostane uplne nic, kedze teraz mam po vysadeni antikoncepcie uz o 2kg menej za 4 tyzdne!a budem ako pred rokom uplne plocha, tak vtedy vie ze z implosov 250 budem mat to co mam teraz bez nich???
:((((

ninab

miu shak prave preto mo doktorka nechce dat vacsie ako 300, stale sa vzjadruje akoby ta reopka po tehotenstve jednoducho musela byt a neni ine vychodisko, ja si myslim, ze ak to bude nie vela ml a pod svalom tak aka reopka?zasa neverim, ze by mi pocas tehotenstva narastli o tri cisla, ked do teraz kurniksopa nie..a pokial to bude pod svalom, tak by sa to dalo hadam aj posilkou zahrat, kedze vec-implos tam uz bude a ten sa nerozpleskne ako vlasne tkanivo, tak ako reopka?ja tomu stale nemozem a nechcem verit.ale fakt ma v tomto pravdu, ze ked si dam teraz 350 a po teh budem musiet na reopku, tak to co potom 450 ci 500?nie!