Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

fifiBB

nelina
ty ideš na tie 380ml?nevieš kolko majú okruhlé na výšku a šírku?
niekto tu vravel o šírke 12cm a výške 4,5cm,ale to neviem o kolko ml išlo..

nelina

ela 26,
najskor pri konzultaci lekar striktne navrhoval okrule,aj ked ja som chcela anatomy,ale neskor,ked som s nim volala,povedal,ze som vhodna na okruhle aj anatomy a viac sa priklonil k anatomom,comu som radsej.myslis ze McGhan ma len anatomy?to sa mi nezda,lebo lekar povedal,ze pri opke bude mat k dispozici obidva typy /okruhly aj anatom/a pri opke urci,co bude lepsie/nechavam to na nom/aj ked tesne pred opkou sa mozno dohodneme na tvare.

nelina

fifiBB,
podla tvojich prispevkov si myslim,ze inklinujes k 390 ml,TAK CHOD DO TEJTO VELKOSTI!!! ked to tak vnutorne citis,tak je to ok.ja tiez vnutorne citim,ze 380ml bud ok/aj ked mam pochybnosti/,a kazdy ma iny nazor.budu to tvoje prska.myslim,ze ani jedna z nas si nebola a nie je celkom ista a ma pochybnosti,ci chce prave tu velkost,ktoru nam navrhol lekar.,ale zatial citam len same pozitiva na lekarov,ktori opku previedi.

fifiBB

swet
mne doktor navrhol 365ml ale dodal že max.by pri mne išil do 410ml,viac nie,tak si myslím že tých 390ml by bolo optimálne.no sú to len moje dohady,keby sme tak vedeli dopredu ako to bude vypadat..

sweetlemon

ela26
ja mam jazvy uplne super, teda podla mna vyzeraju fajn. som len mesiac a pol a este zvnutra su take hrubsie,ale na povrchu su uplne hladke. uz len vyblednut miestami tie ruzove kusky a nebude to vidno skoro vobec. a vlastne ja mam rezy ryhou...