Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

fifiBB

sweetlemon
dík,vieš ked sa porovnám s inými babami,napr viem že od miu som vyššia približne o 10cm,ona ide na 325ml a má podla mna už aj teraz dobré cici.ja mám slabé jedničky a teda aj vysoká som ako žirafa,mám takú postavu že hruška,hore nič kostlivec a riadne boky a zadok,tak na vyváženie..ale nechám na doktora..

fifiBB

nelina
ahoj,no som dost detailista a robím to len raz za život aspon dúfam,tak si prajem aby to bolo tip top a bola som spokojná,ale máš pravdu,poviem doktorovi predstavy ale nechám to radšej na neho:)))

sweetlemon

miu
ja som strach v ten den uz nemala, uplne to opadlo, ja to mam tak pri vsetkom :) no a az ked ma polozili na stol a zacali pichat narkozu, tak mi podla mna stupol tlak na 300 :))) ale to uz bolo jedno, lebo za 3 sekundy som u bola mrtva :)
ja som na wc bola sama, ma donutila sestricka, ze uz musim ist,lebo sa mi vobec nechcelo po narkoze, az neskor poobede ma vyhnala z postele,ze uz musim. a v pohode, dost stipali dreny, ale inak ok :)

externa

ninab,na tvojom mieste by som pockala...uz som ti to raz pisala-ak si to teda citala,a aj atram ti to odporuca...
Pri kojeni sa ti môzu prsia velmi zväčšit...a po kojeni velmi zmensit...osobna skusenost

miu miu

sweet no budem sa tesit a neskutocne bat. teba kedy ten strach opustil? pocuj a hned po op ked sa mi bude chciet ist na wc, zvladnem to aj sama?

sweetlemon

fifi
no v tom pripade tych 390 asi bude celkom taky kompromis a nic tym nepokazis, ved dr sam uvidi pri op, ako to vyzera a vyberie tu najlepsiu moznost :)
ela26
ja mam polytech silimed (myslim, ze tam sa to pise)
miu miu
tesim sa, ze uz mas po dileme, tak teraz sa mozes uz len tesit :)

miu miu

baby uz som to vyriesila. ked som vcera cely den nad tym uvazovala tak uz vecer zo zufalstva som sa nastvala a tiez som nalievala sacky. dala som si presne 300ml a potom ze si tam dolejem tych 25ml. ale tych 25ml je pluvanec. to je nic. to ani nezbadam rozdiel medzi tym. tak je rozhodnute. idem na 325ml, okruhly a stredny profil. vybavene. dnes poobede volam doktorke. tesim sa ale uz aj serem magi kocky od strachu. Len kamosky si ma doberaju ze budem vazne sexi a budu uzasne tak sa tesim.
No takze dufam ze pri mojej vahe 48kg a vyske 165cm to nebude az take meloooony, ale uz nad tym neuvazujem a som rozhodnuta.

nelina

fifi,
atram ma pravdu,pozri si tie stranky, si velmi nadsena, ides do extremnych detailov, skus si pozriet stranky priamo od vyrobcov.,ja som to takto detailne nemerala.

atram

fifi, skus si pozriet stranku vyrobcu, eurosilikon aj mentor ma, tak hadam maju aj ostatne, a su tam vsetky miery vsetych velkosti

ninka - no tiez ich este nemam mekke, ale su uz mekksie ako tesne po opke, vtedy boli ako kamene

atram

ninka - a ak si mala taky vahovy vykyv, nechces teda radsej este pockat do jari a volaco este schudnut? lebo ved ak chces dat dolu este 8kg ci kolko, tak to poznat aj na prsiach, u mna teda dost, ja sa priznam, ze pred tehu a pred pripadnym chudnutim, by som to brala ako velku loteriu, ked uz tolko investovat, tak v stave, kedy si myslim, ze je ustaleny /ked uz tehu neplanujem a vaha je ako tak ok/, mozno keby som mala este 5-7 rokov do tehu, tak mozno inak hovorim, lebo by sa mi to zdalo daleko, ale som nadmieru spokojna, ze som to vyriesila az potom, ja som napr v tehu pribrala raz 18 a raz 20kg :(( tak to je dost aj na implose a tak koza sa riadne natiahla, samozrejme netvrdim, ze to bude pripad niektorej z vas, len vlastna skusenost