Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninab

fifi, tak ja myslim, ze ak si vysoka, tak si asi taky dlhy zjav-mas dlhy trup?a pekne utlucky?ak si taka stihla modelka, ja neviem, neni to vela?co ti povedal na konzultacii, alebo navrhol?to su same o sebe skoro stvorky, ak mas nejaky zaklad tak sa to asi prirata, ja byt tebou tak 325-350ml...

fifiBB

evusa2001
ahoj,ja idem do Prievidze,budúci piatok ale čakám ešte že sa mi doktor Trška ozve,písala som mu mail pred dvoma dnami a ešte sa mi neozval,koli tej velkosti.
tak som z toho nervozna,bo mi ma asi vystrelo keby sa opka musela preložit..na iný termín..

evusa2001

fifi ake miery myslis??obvod mam cez prsia bez podprseny 71 takze vlastne nemam nic len ovisnutu kozu.budem mat tiez okruhle pod sval a rez cez bradavku

evusa2001

ahoj fifi
no ja neviem kolko ml budem mat,ale viem len to ze minimum je u mna 325ml.takze neviem kolko mi da,mam mu este v utorok volat a dohodnut sa a ty ides kam??

atram

ela - dnes mam 4 tyzdne od opky a jazvy mam stale prelepene /okolo dvorcov/ a budem tak mat dokopy 6 tyzdnov, aby sa neroztiahli
v pondelok idem na kontrolu

miu miu

a ja tiez inklinujem k tomu ze mam boky. netvrdim ze mam velky zadok ale mam proste taku postavu ze boky mam. hore chuda a ritka sa ukazuje. xi
aj vzdy ked som troska pribrala tak vsetko mi vliezlo do bokov.

miu miu

fifiBB no dakujem za kompliment. ale aj ja mam jednicky. xi mozno to len inak vypada na foto. ale si zlata.
Ak si vyssie odo mna tak kludne si daj to co chces. ved aby si nebanovala ze za vela penazi si dostala malo muziky.
nie?

fifiBB

atram
dakujem,našla som to na Mentor..ale mne už šibe poriadne z tých velkostí,páčia sa mi velké ale nie zas velmi velké,tak sa ani neviem vyjadrit čo vlastne chcem..xixi.