Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

atram

ela, ja som pred op skusala vodu 200ml a uz to vyzeralo dost a mam 250ml a je to akurat, ani vacsie by nevadili, cize to trosku skresluje, ano sval to trochu stlaci

ninka - nie vsetky maju po detoch, napr. sweet ani miu nemaju

ninab

ela ja si myslim, ze je to nejake skreslenie...skus aj vodu aj ryzu a uz 150 ti pride ze staci, ale pozri tie fotky pred a po a 375 su take akurat.
mimochodom nedala ti na konzultacii skusit take protezy do podprsenky?ja ked som sa videla s 250-tak som mala dost velke kozy (375kozy ako vozy!), len keby to tak v skutocnosti bolo, ja myslim, ze uz v prsniku to bude vyzerat urcite mensie...to takto sa daju porovnavat velkosti s rozdielom 100ml a tak ale nevyskusas dobre 300 a 325, ako miu hovori, pluvanec tych 25ml..

ninab

fifi teraz citam, velky zadok a boky?tak hybaj do tych 390 uuuplne kludne, keby som ja mala s mojou ritou tvoju vysku, asi by som tiez nesuhlasila s mojou chirurgickou-ta mi dava na vyber, sadni si, 250 az 270ml, co?ide ma jebnut (sorry za vyraz, ale fakt!!!)

ninab

baby ja si to az teraz uvedomujem, som tu asi jedina, co nema deti...
???????
toto pocuvam od mamy od minuleho roku, ja viem, kocky, ze najlepsie je to po tehotenstvach-to je vseobecne zname, ale ja chcem mat plne kozy uz teraz, na novych fotkach ich mam po vysadeni antikoncepcie, tak mi schvalte aspon, ze by ste o tom istom na mojom mieste uvazovali. o detoch zatial ani neuvazujem. a ked tu citam niektore tie velkosti, tak mne nechce dat doktorka vacsie ako 270ml, myslite ze aj s takymito kvapkami bude nutna reopka?

ninab

miu, tak teraz si ma pobavila -xixixi- aky vyraz-nie, teraz vazne mas pravdu 25ml je pluvanec! hahaha
len ma napadlo este, ze kedy je pluvanec vidno...mozno pod svalom sa tych 25ml az tak nestlaci, ako keby som si ich tam nedala. a ty si dnes v akom rozpolozeni? do akych ides?
ja som vcera zaspavala s tym, ze 250 a budila som sa s tym, ze doktorka mi chce z 270 spravit dalsie male kozy!

externa

na PRO7 bola akurat reportaz o OP prs...kocka bola u troch dr.kazdy jej povedal nieco ine,nakoniec sa rozhodla pre anat.pod sval.300ml,cena 7000 euro...vysledok po 4 tyzd.super.
ukazovali aj op.sal atd....

ninab

fifi aha opravujem sa, lebo odpisujem tak postupne ako citam, co som tu bola naposledy, ked ti to lekar sam navrhol a este vacsie, takpotom, ja by som tiez asi vybrala taky ten stred ako ty...