Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

evusa2001

mne vsetko predoperacne spravili teraz utorok a aj interne zaplatila som za to 1200skk+sono prsnikov,a rongen pluc,a este tomu sakra sa mi dnes vyhodila zima na ustach..to uz su tie stresy .mam uzivat vitamin K a vitamin C.

evusa2001

ja si tiez myslim ze najlepsie su silikony az po tehotenstve,kedze brucho rastie prsia tiez + mlieko do toho..hm viem o com hovorim mam dve deti a s toho 7rocneho syna a 8mesacnu dceru,a s jednotiek som mala pocas tehotenstva 6-tky a teraz mam velku 0.mne uz sa o tom aj sniva.uz aby som to mala za sebou a co su to tie dreny???

fifiBB

evusa2001
lebo ked ma objednával mi dal termín31.10 s tým že nevie na 100per.či príde,potom mi však volal že to stále na ten budúci piatok platí,ale už sa neozval vyše týždna.výsledky už mám všetky okrem interného,tam idem pondelok..no keby sa to preložilo,tak by som to musela absolvovat znovu a mala by som teda pekné nervy..
tiež čumím furt na mail a nič..

evusa2001

fifiBB
a preco by sa mala tvoja op prelozit,ved ked mas u neho termin tak myslim ze sa nemas coho obavat.ja som uz teraz nervozna a vidis ani ja neviem kolko mi da,pisala som aj tomu mojmu mail a dokonca poslal aj foto s netu ake prsia si asi predstavujem a tiez sa este neozval stale pozeram svoje maily a nic..idem aj mna porazit:))

atram

ninka - a este posledny dovetok, stale z tvojich reci, citim neistotu, akoby si stale o tom nebola pevne presvedcena

fifiBB

ninab
ešte k tej stránke,baby ktoré išli z A do velkosti B si davajú 300ml a teda spraví im to len číslo!!!!takže tých 400ml,mi može urobit maximálne C kedže teraz mám mini Ačka.400ml neznamená štvorky..

atram

ninka - este som chcela dodat, ty mas uz teraz krasne prsia, keby si mala nejaku sialenu asymetriu, alebo vazne strasne malinke, tak by som do toho isla aj pred tehu,
ked ti prvy dr. vravel, ze by si si to este nemala davat, tak veru ja mu bohuzial davam za pravdu, i ked ste to tu odsudili, ono aj ked si to platis sama a on je od toho aby splnil tvoje predstavy - zelanie, tak si i tak myslim, ze jeho nazor nebol odveci, viem ze toto nie je prave to, co momentalne chces pocut, ale take prsia ako mas ty, by som si rezat nenechala :( prepac za nazor
ja v takej situacii by som vazne pockala po detoch a potom si to o to viac vychutnala, ze mozes ist aj do vacsich implosov /kojenie budes mat za sebou/ a aj to riziko reopky sa vyrazne znizi
tot moj nazor....

fifiBB

ninab
no ja mám široký chrbát i ked kostlivý,aj klúčne kosti a tebrá sa dajú pekne vidiet.vieš no 177+5 opatky,ja som vysoká ženská a základ mám jedničky.známa 160cm vysoká s dvoječkami si dala 300ml a banuje že mala íst do vačších.tak ja som už v riti z toho..chodím na tu stránku breast.. a tam si dávajú baby so základom dvojky, surovo 400-500-550ako nič a pochybujem že sú vysoké ako ja.
doktor navrhol od 365 do 410ml,ako fakt som mimo..