Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

babydoll

miu miu
dnes som sa definitivne rozhodla. V meste som stretla jednu kocku, ktora ma implose uz rok, tak sme v rychlosti kecali, ona je vysoka tak ako my, vaha odhadujem 50-52kg a ma 300ml. Povedala mi, ze keby si to ma zopakovat tak urcite pod 400ml nejde. Skoro som odpadla. Ze nech ani neuvazujem nad mensimi,lebo spokojna nebudem, tak teda uz nebudem vymyslat a beriem to co aj doktor navrhol tych 325ml.

Prave som poslala Live fotecky toho mojho nic, tak uz vas mozno zajtra budem vsetky vidiet.

ela26

hmm ked tak rozmyslam pocas operacie moze dat lekar co chce a ako chce ved clovek je v narkoze a potom sa aj tak nedozvie napr. aku vlastne znacku alebo profil dostal....

evusa2001

po dvoch dnoch?ja tam idem vo stvrtok a piatok na obed idem domov....to je len jednodnova klinika kam ja idem.hm