Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninab

s tehotenstvom? fifi nesranduj, ci ty si v 24 o tom premyslala? mna caka este dva roky skoly a kedze studujem zdravotnictvo chce to sakrakarieru, aby som cosi zarobila, moj frajer ma 24 ako ja a sice pili mi s tym usi, ze preco nie az po tehotenstve a to ma pohana vpred. neviem som rebel? ja si pripadam na to este strasne mlado, mozno aj preto, ze moje kamosky nemaju aj starsie...
pravda je ze tak za 5-8 rokov...ale kozy chcem hned!

ninab

fifi ja som myslela, ze 100ml je cislo hahaha, nie vazne vies co mi povedala doktorka -podla tabuliek ze zo 75B ked mi da 250ml budem mat 75C mozno aj D.zaujimave je ze ked dam do sacku vody-300ml, tak sa mi to stale zmesti do mojem podprsenky 75B (elastickej sportovej), je mi do placu, ked zistujem ze ani nove podprsenky sa nemusia kupovat a v triku mi to ani vidno nebude, ani nemam chut ist na opku vtedy.
ale liva aj klaudia aj atram, co maju po mi povedali, ze je to mozne, aby to tak bolo, tak som tej lekarke zacala verit.
som zvedava co mi zavola, ja jej asi musim objasnit, ze mi vobec nevadi, ked to poprsie bude na mne troska bujne vyzerat, lebo mam pocit, ze si mysli, ze chcem dorici dalsie B-cko.
ale fakt je, co atram dobre povedala, ze je to loteria a keby sme si tu vsetky dali schvalne 300ml, stredny anantomy jedna by mala dvojky druha stverky.ci?

ninab

atram, ja beriem tvoj nazor, aspon si uprimna..lenze ked ja chcem mat velke kozy...xixi
a teraz, ved vsimni cas kedy som to pisala-v noci, som si precitala nazor fifi a aj ty si napisala, ze ti radil dr. 200, dala sisi 250 posvojom a zistujes ze by mohli byt aj vacsie...tohoto sa presne bojim a asi ani nezaspim. tak daj mi aspon za pravdu atram, ze ked ja pridem na plastiku po dvoj aj viacrocnom rozhodovani, som dospela a zdravotacka, takze rizika si plne uvedomujem, peniaze mam a nestoji to malo, mam svoje predstavy a podla fotiek aj proporcii vidis ze sa tam kurnik daju aj 375-ky (kocky s mensimi si davaju pomaly dvakrat take ako navrhli mne)preco bohaca ma sudi lekarka a aj chce spravit podla svojich predstav a etickych zasad a najvacsi bonus-ze ked mi da tristovky uvidim ze budem nestastna....
....baby mam toho plne zuby a som tu asi jedina ktora si to neuziva...
inak dnes som jej volala a nebola na oddeleni, tak mi slubila, ze cez tyzden ked bude mat moje udaje a miery pri sebe mi zavola a dohodneme sa ake objedname...uz teraz ma ide porazit, co zasa vymysli. fakt mi drzte palce, mozno som mala fakt ist este aj inde, len keby casu bolo, fakt je narocne robit skolu a popri tom si na to aj zarabat.

fifiBB

nelina
ahoj,no som dost detailista a robím to len raz za život aspon dúfam,tak si prajem aby to bolo tip top a bola som spokojná,ale máš pravdu,poviem doktorovi predstavy ale nechám to radšej na neho:)))

fifiBB

sweetlemon
dík,vieš ked sa porovnám s inými babami,napr viem že od miu som vyššia približne o 10cm,ona ide na 325ml a má podla mna už aj teraz dobré cici.ja mám slabé jedničky a teda aj vysoká som ako žirafa,mám takú postavu že hruška,hore nič kostlivec a riadne boky a zadok,tak na vyváženie..ale nechám na doktora..

atram

matulka - ja som 4 tyzdne po a este stale spavam na chrbate, ale pred 2-3 dnami som sa v noci zobudila na to, ze som na boku, cize chvilami sa uz da, no nie na dlho, je mi to na prsia nepohodlne, citim neprijemny tah-tlak, ale je to individualne

nelina

ela,
teoreticky je mozne,ze ti lekar neda implanty ake si si vybrala a zaplatila.ale myslis,ze renomovany chirurg si to vezme na svedomie?ak si citala,tak kazdy implantat je evidovany a ma vlastny kod.,takze ak ,budes mat problemy tak urcite by sa na to prislo a lekar by urcite mal problem.to je moj nazor.mne bolo pri konzultacii povedane,ze mam zaruku,ak sa mi niekedy v buducnosti vytvori tzv."kapsularna kontrakcia",co je asi najcastejsia komplikacia,mam narok na nove implantaty zdarma,takze keby k niecomu takemu doslo,neviem ako by to vysvetloval a to sa tyka aj velkosti a profilu.aj lekari su ludia a prave pre to si musis vybrat toho o ktorom nebudes mat pochybnosti,ze to spravi.vsade su aj suflikanti,co naslubuju a realita je ina.myslim,ze v dnesnej dobe sa lekar rad pochvali krasne odvedenou pracou a vacsina si je vedoma toho,ze ked to neurobi k spokojnosti klienta,tak tamtami funguju a postupne bude prosit o pracu.

atram

ela, no od implosov by si mala dostat taku karticku, taky certifikat ci co to je, a tam su nalepky z tych co ti vklada, kazdy kus ma svoje vyrobne cislo a je tam aj presne oznacenie, cize jedine, ze by ti nalepil ine nalepky, ale tie by zasa niekde musel zobrat

senties2

CAUTE KOCKY..je tu niektora uz po opke?zaujimalo by ma ako dlho ostanu bradavky necitlive po opke a kedy zacnu maknut prsia,udajne po opke su tvrde ako kamen..ja toto forum citam uz rok a tiez sa chystam na opku

9Matulka9

kocky,ako je to so spanim na chrbte?Kolko to teba vydrzat?Lebo ja som na chrbte este asi nikdy v zivote nespala..