Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Livaa

ela26
pamamtam si ze tu na fore bola jedna baba u neho na prsia a bola spokojna. Ja som tiez z KE a bola som u dr, Kacmara v Chirmed.

9Matulka9

evusa2001
Ja idem k Dr Cervenovi.Na 35O ml okruhle...ja mam hore trosku viac ako ty pretoze mam siroky chrbatisko.A som vyssia asi o nejakych 7 centimetrikov od Teba

evusa2001

9Matulka9
idem do nitry primarovi plast.chirurgie daniel Mladek sa vola.a ty?vies kolko ml budes mat?ja mam 175cm a 52kg.obvod 71 takze nemam nic.

ninab

fifi tu vetu, ze to robis raz za zivot a chces mat kraaasne kozy s ktorymi budes ty spokojna (a nielen tvoj doktor) si mi vytrhla z huby. tiez chcem tip-top

ninab

a este jedna vec ze ved pri opke neni sam, tak to by osieral akoze cely tim? len anesteziologovi by bolo riziko to vesat na nos. myslim, ze toto sa nestane ani omylom...

ninab

baby neblaznite, viete kolko mesacne asi tak zarobi plasticky chirurg? ved a ten plat sa odvija od mena ake si spravi...tak sa mi zda..

ninab

atram, mas pravdu -fakt neistota, ale dolezite je preco. vies, vzi sa do mojej koze...pisem si s kockami, ktore mi skoro vsetky jednohlasne radia, ze najlepsie by boli take okolo 300, aj tie ktore maju pred aj tie ktore su po. dalsia vec su fotky,je tam malo pod tristo a maju ich kocky, ktore mali mensie prsia ako ja-co je dokaz toho, ze by sa zmestili aj mne, nie?
jeden z dovodov mojej neistoty, je aj to, ze som vas neposluchla a bola len u jedneho chirurga, asi keby mi to iste povedali aspon dvaja, tak by istota isto bola vacsia.
a nakoniec ani vam sa nejak nezda ta moja klinika a ten nazor, ze po op s 250ml budem mat -opakujem dvadsiatykrat, co chcem: velke trojky, male stvorky. asi to je trufale pred tehotenstvom, ale mam take telesne proporcie, zadok velky, aj brusko, alebo na druhej strane, ked schudnem ako som vam pisala, na 100% mi ten krasny zaklad o ktorom pisete zmizne a bude tam 250-kovy implos...tak toto ma sere a to je moja neistota, jedine pozitivum je, ze ked budem tehotna...