atram, mas pravdu -fakt neistota, ale dolezite je preco. vies, vzi sa do mojej koze...pisem si s kockami, ktore mi skoro vsetky jednohlasne radia, ze najlepsie by boli take okolo 300, aj tie ktore maju pred aj tie ktore su po. dalsia vec su fotky,je tam malo pod tristo a maju ich kocky, ktore mali mensie prsia ako ja-co je dokaz toho, ze by sa zmestili aj mne, nie?
jeden z dovodov mojej neistoty, je aj to, ze som vas neposluchla a bola len u jedneho chirurga, asi keby mi to iste povedali aspon dvaja, tak by istota isto bola vacsia.
a nakoniec ani vam sa nejak nezda ta moja klinika a ten nazor, ze po op s 250ml budem mat -opakujem dvadsiatykrat, co chcem: velke trojky, male stvorky. asi to je trufale pred tehotenstvom, ale mam take telesne proporcie, zadok velky, aj brusko, alebo na druhej strane, ked schudnem ako som vam pisala, na 100% mi ten krasny zaklad o ktorom pisete zmizne a bude tam 250-kovy implos...tak toto ma sere a to je moja neistota, jedine pozitivum je, ze ked budem tehotna...