atram, prveho som nezavrhla, to bola ona, ta terajsia, len som vam pisala tak nestranne, nerada na niekoho hovorim zle a fakt sa mi jej prvy nazor moc nelubil, lebo ty sama vies, ze chces plastiku...a ked ta niekto vita s tym, ze preboha taketo prsicka rezat? ved je to plasticka.. a v tom case, ked som sa konecne rizkyvala na tu plastiku fakt ist a myslela to vazne, som lichotky o tom ake su krasne nepotrebovala a hlavne nie od niekoho kto ma ma operovat. vies ine je od frajera, ine je od kamosiek-aj na tomto fore, ked ma pochvalite dakujem, ale hlavne je, ze ja nie som zo svojimi spokojna a potrebovala som skor tak kopnut k tomu, podporit a nie vsade pocuvat, ze to ca so chyslm urobit, je zle...
..ine to bolo na druhej konzultacii, ked si asi uvedomila, ze na druhe telo mat nazor moze, ale nema ma preonacovat, lebo ja to spravim a ci v martine alebo prievidzi, vies ona operuje aj v prievidzi tak preto som tam nesla, ale studujem v trnave a tam je tiez nejake estetikcenter...tak tam sa asi pojedm spytat. este co sa mi vlastne nepacilo je to, ze ona mi hovori uplne ine veci o tych velkostiach, ze vraj vzhladom k mojim mieram a udajom ako vy tu a nieze by som sa rozhodla ju nepocuvat nejakym sposobom, ale potrebovala som pocut veci od dievcat, ktore to maju za sebou, nakolko ziadne vo svojom okoli nemam.
ale zacala mi byt velmi sympaticka na druhej konzultacii, aj by som chcela aby ma operovala, ved aj termin mam stanoveny, len keby sme sa zhodli na tom co chcem ja a co chce ona..
dala mi na vyber, ze objednavaju sa dve velkosti, ale ja myslim, ze ked objedna 270podla seba a ja jej poviem ze tie druhe budu 300, tak mi pri operacii vlozi aj tak 270...