Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninab

atram, prveho som nezavrhla, to bola ona, ta terajsia, len som vam pisala tak nestranne, nerada na niekoho hovorim zle a fakt sa mi jej prvy nazor moc nelubil, lebo ty sama vies, ze chces plastiku...a ked ta niekto vita s tym, ze preboha taketo prsicka rezat? ved je to plasticka.. a v tom case, ked som sa konecne rizkyvala na tu plastiku fakt ist a myslela to vazne, som lichotky o tom ake su krasne nepotrebovala a hlavne nie od niekoho kto ma ma operovat. vies ine je od frajera, ine je od kamosiek-aj na tomto fore, ked ma pochvalite dakujem, ale hlavne je, ze ja nie som zo svojimi spokojna a potrebovala som skor tak kopnut k tomu, podporit a nie vsade pocuvat, ze to ca so chyslm urobit, je zle...
..ine to bolo na druhej konzultacii, ked si asi uvedomila, ze na druhe telo mat nazor moze, ale nema ma preonacovat, lebo ja to spravim a ci v martine alebo prievidzi, vies ona operuje aj v prievidzi tak preto som tam nesla, ale studujem v trnave a tam je tiez nejake estetikcenter...tak tam sa asi pojedm spytat. este co sa mi vlastne nepacilo je to, ze ona mi hovori uplne ine veci o tych velkostiach, ze vraj vzhladom k mojim mieram a udajom ako vy tu a nieze by som sa rozhodla ju nepocuvat nejakym sposobom, ale potrebovala som pocut veci od dievcat, ktore to maju za sebou, nakolko ziadne vo svojom okoli nemam.
ale zacala mi byt velmi sympaticka na druhej konzultacii, aj by som chcela aby ma operovala, ved aj termin mam stanoveny, len keby sme sa zhodli na tom co chcem ja a co chce ona..
dala mi na vyber, ze objednavaju sa dve velkosti, ale ja myslim, ze ked objedna 270podla seba a ja jej poviem ze tie druhe budu 300, tak mi pri operacii vlozi aj tak 270...

Livaa

ninab
potom daj vediet co Ti doporucila doktorka....podla mna je dolezity vyber dr.ci mu doverujes,ako na teba zaposobil a aj to ze je nielen dr. ktory reze,ale je hlavne clovek.....je dobre ist k viacerym dr. Treba mat jasnu predstavu ake chces mat vysledne prsia a to vsetko zavisi od povodnych...viem ze niektory dr. nechcu robit velmi velke prsia aj napriek tomu ze si to dotycna vyslovene ziada a samozrejme zaplati. Myslim ze dr. by mal pacientke vyhoviet a spravit jej ich podla svojich predstav,ale upozornit na vsetky rizika s tym spojene a podobne. Kazdej z nas sa paci nieco ine a kazda mame na to iny pohlad. Ide o to aby sme boli po opke spokojne a mali ich take ake ccheme....

externa

aj ked ma tu plne ignorujete:
môj nazor pre ninab:urcite chod aj k inemu dr.Ako nemôzes mat na taketo nieco cas???Ved to je velky zasah do tvojho tela...A potom tu este vyplakavas kvôli velkostiam.Podla fotky sa to neda urcit.Zalezi od elasticidy koze,aky mas prsny sval a na to ta musi vysetrit Dr.!!!Co sa stane ked posunies OP o tyzden? rozmyslaj dievca-aspon este jedna konzultacia!!!

atram

babydoll - :)))) citame si myslienky, dolezite je, aby si bola spokojna s navrhom a postupom dr a doverovala mu, co u ninky bohuzial nie je, cize to chce hladat dalej

atram

ninka - tie velkosti su fakt desna loteria, jedna kocka na omlazeni si dala 275 a 280 /tusim/ a ma z toho 70D, vyskovo je drobna a druha co ma len o par centy viac ma z 275ml len plnsie A, neregistrovala si sa na tej stranke? potom vidis galerku tym babam a da sa z toho vela vypozorovat
takze ja stale tvrdim ze z tych 250 mozes mat plne trojky ale aj nie, hop alebo trop, preto to chce skuseneho operatera, ktory zvazi vsetky tvoje aspekty /hrudnik, povodne prsia, sirka chrbata,...../ a budes sa moct nanho spolahnut.

babydoll

ninab,
preco ta tak suri cas? Ja som bola pred Trskom este na jednej konzultacii a tam mi doktor povedal, ze mozem mi dat len 225ml, lebo viac sa mi tam nevmesti. Trska po svojich meraniach hned navrhol 325ml, tak si myslim, ze je to riadny rozdiel. Ja na tvojom mieste by som urcite este aspon na jednu konzultaciu isla. Nie je to lacna zalezitost a hlavne nedavas sa rezat kazdy rok, tak nech to stoji za to.

atram

ninka - v tom pripade kasli na cas a vybav si volno a skus este nejakeho znameho dr. napr v bystici alebo prievidzi /neviem kde mas blizsie/, kedze s nazorom svojej dr nie si spokojna uz aj preto, ze je to tvoje telo, tvoje peniaze a nerobis to kazdy rok, stoji to este za jednu konzultacku u ineho dr, urcite.
Ja som iny pripad, ja som mala malo koze /este aj z dvorcov uberal/ a kedze bol rez dvorcom a tam je silny tlak od implosu, tak som si vedoma toho, ze vela tam dat nemohol, zasa za roztiahnute jazvy mi to nestalo, cize ano presadila som si 250, ale to uz bol maximalny strop aky bol dr ochotny dat, ale zasa opakujem kvoli kozi, nie kvoli tomu, ze by boli potom prsia nejake velke a neesteticke, takze aj preto som pisala ze o kusok vacsie by som prijala, no nedalo sa. Inak uz teraz sa nevojdem do triciek XS ako som bola zvyknuta a kupujem S, su mi uzke cez prsia :))
Len som tym vsetkym chcela povedat, ze mas krasne prsia aj bez plastiky.
A toho prveho dr si preco vlastne zavrhla?