Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninab

baby akurat som pozerala tie stare crepiny na joj, kde tej lucii zvacsuju prsia (7.april) a neviete nahodou kolkatky to ma ona?

ninab

inak, ja neviem, ci sa mi oplati skumat nejak tie mililitre, ja by som fakt len chcela vediet ci mozem mat trojky velke z 270ml pri mojich proporciach. o tomto ma byt mija konzultacia najblizsia...
a 400ml sa mi zda samej exta vela vzhladom na to, ze som nekojila, lebo robim si z toho teraz srandu, ale raz dieta chcem...raz...

ninab

kocky, ja som sama este dieta a mala som problem sa postarat o morske prasa, takze cas (asi tak ja to vidim na najblizsich 5-8 rokov) ukaze kedy dieta a s kym, hlavne, moj frajer je mi vrstovnik a zatial si zivot len uzivame, este sme nestali pred nejakym extra problemom alebo zodpovednostou...

fifiBB

ninab
teraz ma napadlo,že ty si ešte pred tehotenstvom..noo..a kedy plánuješ bábo?alebo ako to vidíš reálne?

fifiBB

ninab
vieš čo chod do vačších,vážne baby v zahraničí s dvojkami idú na 400,500,550ml ako nič lebo chcu velke aj ja chcem velké,tak idem aj ja na 390-400ml.čo doktor na to ,neviem bo sa neozval,super,mám nervy už týžden..
no to ti verím že to je na teba vela.ja som od minulého týždna rozvedená,dialkovo študujem a vychovávam 2 ročné dieta a nervy občas v kýbli ale to je už do inej témy.
Len som chcela že známa s dvojkami si dala 300ml a banuje že by dala teraz min.400ml,výšku má 165cm..

externa

ninab-ak si v Trnave,mas to len na skok do kliniky-ktora ma naozaj dobre meno...robi tam dr.Marsal.Ja ho osobne nepoznam,ale baby si ho pochvaluju-zevraj je lepsi ako Dr.z Ba.Nechcem ti ho nahovarat,len si myslim,ze za pokus to stoji sa s nim porozpravat.
Tu nejde o maly zakrok...ale o nieco co ked sa nevydari,môze mat velmi bolestive(psychicke)nasledky.
Ty budes mat tie prsia...davas si to robit pre SEBA,pre tvoju psych.pohodu a vyrovnanost..a aj ty si to platis...
zelam ti vsetko dobre,a cas si urcite najdi,skus mu zavolat,mozno bude mat cas aj mimo ordinacnych hodin.Napr.dr.Trska konzultuje aj soboty.

veronika24

Ahojte babenky,poslala som dake fotecky,ale este poslem,uz som si nakupila nove podprdy,tak nafotim.
ninab
viem,ze ti kazdy hovori to iste ale urcite skus este niekoho ineho.aby si nebola potom sklamana.ja by som tiez urcite pristala aj vacsie prsicka,ale neva.Aj tak som spokojna.Este tyzden a uz davam dole retro a konecne sa budem moct pysit.uz sa neviem dockat.Drzim ti palce a aby ti to vyslo podla tvojich predstav.

ninab

kocky uvidime, zachranujem sa tym v zufalstve, ked mi je do placu, ze budem spokojna aj ked budu co len o cislo vacsie(cize z dvojok trojky)...
a viete ja som clovek, co vie najs vo vsetkom zlom aj nieco dobre, takze konieckoncov si mozno aj casom uvedomim, ze ak nebudem mat exta bomby po opke, bude to mozno aj na nieco dobre...

ninab

externa, citam ta, neignorujem, neboj vsetky nazory su mi svate teraz. chyba je to,ze fakt ze deti este nemam a na to ona velice dba, aby som potom nemusela mat 6-ky.
a inak ina operacia po tehotenstvom natiahnutych prsiach s implosom, okrem dalsieho zvacsovanie neexistuje? nejake odobratie koze a vlozenie toho isteho implosu..alebo tak, ci?