Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninab

kocky inak akurat som pozerala maily a forumplastiku a dr. trska mi odpisal, ze mi bohuzial nevie odpovedat, ani fotka nepomohla, lebo, ze by ma musel vidiet a pomerat a dr. kacmar napisal, ze podla mier kt. som mu napisala (vysku, vahu, pod prsami a cez ne) sudi, ze by som mohla dosiahnut pozadovany vysledok s 250ml ak chcem plne trojky..juchuuuuuuuuu

ninab

liva a z tvojich sprav mi pride, ze si jedna z mala, co tomu celkom aj veri, ze mozem mat z 250ml trojky. a ty si bola u kolkych lekarov a co ti navrhovali? na zaklade coho si sa rozhodla? a vyslo to, ze co ti slubovali, ci sa aj splnilo...

ninab

livi, tak toto stale pocuvam aj od tej mojej, na kazdy moj dotaz o velkosti a profile mi povie, ze ale nebude to prirodzene..

veronika24

Ahoj adriana86,musis pocitat od tych 70 000Sk a viac.Je to vsade inak.V niektorych klinikach v BA je to aj do 100 000Sk.

adriana86

ahoj dievcata a viete povedat s akou vyskou sumy treba ratat pri zvacseni prs?velmi nad tym uvazujem ...dakujem

Livaa

ninab
zober si napr. mna, ja mam 290ml okruhle pod sval a pred som nemala vobec nic,po 2r. kojeni mi nic nezostalo. Mam teraz dvojecky a pol? :DD.Podprdu nosim 75C...A TY mas teraz dvojky a mas aj pekny tvar ziadne vytahane cici,takze budes mat pekne prsia,uvidis.

Livaa

ninab
videla som tu reportaz a myslim ze ma 270-300ml,presne neviem,ale viem ze ma anatomy. Lebo dr. Minarovjech dava len anatomy,a che aby prsia boli co najprirodzenejsie.