Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

externa

no,neviem...mam za sebou viacero op pod celkovou narkozou...a pri prvej som mala kanilu...takze neviem pri pripadnych komplikaciach ako by ste to vysvetlovali Dr.
väčšina dr.operuje od skoncenia menzesu asi tak tyzden po...asi vedia preco...

miu miu

matulka, tak to ja neviem. asi ani nie. len to nehovor. mne bolo povedane ze hned na prvy den poskonceni uz mozem ist na opku. ale tie kramy nikdy neskoncia uplne presne. proste este farbim, velmi malinko, ale to uz za kramy nepovazujem.....

miu miu

ninab asi sa mi ozaj zda ze sa ti zmensili prska. asi by som ti teraz dala v pohodicke tie 300ml okruhle a mala by si fasa stvorecky a mono aj daco viac. hmmmmmm
moje uvahy...........

miu miu

ahojte babulky, ale ste sa tu riadne rozpisali. som len citala pol hodinu. uz mam novy notas, konecne, tak pisem aj doma. zajtra idem na predoperacne. uz mi soncili kramy tak mozem ist. myslite ze to vybavim za jeden den? by som to uz chcela mat za sebou. ale idem cez obvodneho tak dufam ze to vybavim v pohode. neviete ako to chodi. v piatok som sa spojila s doktorkou a som jej potvrdila velkost 325ml a stredny profil. dufam ze vysledky budem mat v poriadku. drzte palce.

Tej Lucii na jojke dal dr. 270ml stredny profil menthor. to viem.

idem pokukat nove fotecky.

veronika24

Ahoj fifiBB,ja mam vysku 168 a vahu 58.Pod prsiami som mala 75 a cez prsia 86.teraz mam cez prsia 95 a daval mi 375ml anatomy.neviem,uz som si na tie prsicka akosi zvykla,ale to je mozno aj tym,ze chcem vacsie ,lebo musim este nosit tu retro podprdu.Ale inak som spokojna a uz sa neviem dockat kedy ju zhodim.

ninab

liva, tak za prve ti chcem napisat, ze dr.kacmar na mna spravil dojem uz "cez drat", lebo mi odpisal a shak pozri co, je to na forumplastike, prosto a jeddnoducho mi odpovedal na to na co som sa ho pytala aj s vedomim ze ma nevidel a nepozna a nebude mat z toho peniaze velmi mi pomohol, lebo ja som to co som chcela vediet potrebovala pocut od mudr.

dalsia super vec, co sa tyka silikonov ako takych je, ze tie "veci" neschudnes, nevykojis, proste stale ostanu take ake su...velkost je vec nazoru a hlavne telesnych proporcii a ver tomu, ze na mne mozno aj tie trojky s mojim zadkom budu vyzerat male, modlim sa aby boli akurat, myslim, ze velke na mne urcite nebudu a teda ani nejake neprirodzene.

fifiBB

ahooojte!!
júúj teškám sa,dpktpr sa mi ozval a teda potvrdil termín opky,už mi aj menzes končí,tak super to vychádza..len s tými velkostami malí škrtík bo polytechy sú 385ml a potom 410ml.chcela som tak do 400,ale asi pojdem na tu vačšiu,aj tak povedal že konečné rozhodnutie padne až pri opke.
veronika24
máš krásne a teda vážne by si išla aj do včšííích??mohla by si mi napísat prosím výšku váhu a obvod pod a cez prsia ešte pred opkou,chcem aj ja velké,tak pre porovnanie..

Livaa

ninab
no lebo je rozdiel ked TY co mas teraz dvojky a ta co nema nic si da pr. 270ml tak Ty nemozes mat mensie ako trojky,lebo uz prsia mas.....ine by bolo kebyze tam nemas nic....
no ja som z KE a vela tu toho na vyber nemame co sa tyka dr.,pomohlo mi diskusne forum....mala som vybraneho dr.,ale ma od neho odhovorili,a isla som k tomu co mi viac bab odporucilo a to dr. Kacmar z Chirmed,velmi dobry dojem na mna spravil na konzultacii a vedel mi vsetko vysvetlit,pri nom som sa nebala a verila som mu,tak som sa rozhodla a bola presvedcena ze cchem ist k nemu.... ja som mala jasnu predstavu ze chcem mat take prsia ako som mala za mlada,take dvojecky,mne to uplne staci,ja nemusim velke kozy....hoc mi navrhoval 325ml som sa bala ze budu velke a mne sa pacia skor prirodzene. A mohla som si dat aj vacsie,ale SOM SPOKOJNA,mam prsia ake som mala..... my zeny sme vacne nespokojne a myslim ked si zvyknes uz na prsia,stale by si chcela vacsie ze by mohli byt....a kazda mame ne vec iny pohlad,niekomu sa moze zdat ze prsia napr. 350ml su male a niekto povie ze su velke.....takze to mas tak,TY musis vediet ake chces a povedat to dr. :-)