Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

nelina
fu, tak to by som si nedovolila...mam skoro 2 mesiace. no ide o to, ze to lyzovanie by som nejak zvladla,ale hrozne by som sa bala padu, ze by sa mi nieco posunulo. no neviem, opytaj sa radsej lekara,ale ja skor neodporucam :(

fifi
brala som si pyzamo na gombiky, mikina na zips na druhy den a inak som mala teplaky, aby sa mi do nich lahko navliekalo. vyzerala som ako sedlana :) ale vtedy mi to bolo dost jedno :) no a inak zobrala som si iba kefku a pastu na zuby, no ale som si zuby nebola schopna umyt, takze zbytocne. a potom iba colu a mineralku a keksiky a citanie. a este hudbu,ale to som vobec nepocuvala, vlastne som ani necitala. ja som vacsinou spala :)

fifiBB

veronika24
dakujem,mne sa tvoje lúbia.ja mám pod prsiami 74cm a cez prsia 83cm.rozmýšlam o velkosti 400ml?bo by som chcela aspon také ako máš ty..oni ešte sadnu po čase tak budú vyzerat ešte lepšie,prirodzenejšie..

fifiBB

ahojte
tak ja mám už po vyšetreniach a všetko v pohode,vdakabohu:))
matulka
mne doktor vravel že sa operuje až po menzes len preto aby prsia neboli naliate a bolavé,čo niektoré z nás pred menzes zažívajú,tak som z toho vydedukovala že pri konci menzes by to nemalo vadit..
miu miu
super tak už si rozhodnutá.ja som jeden den bola na krvi u obvodnej,druhý den na sono prs a plucnom a tretí den na internom..platila som za všetko 900sk.
sweetlemon
prosím ta čo si si brala na kliniku aj nejakú kozmetiku,načo??a čo na oblečenie asi najlepšie by bolo na gombíky,a pyžamo??nie?dakujem:))

nelina

sweetlemon,
mam opku 5.11, 27 decembra ideme na lyzovacku do talianska,to budem cca 7 tyzdnov po.myslis,ze uz budem moct lyzovat?ja som zatial taka priemerna lyziarka,zacala som min.rok a dost ma to chytilo,ale som dost opatrna.urcite sa na to spytam lekara,ale rada by som pocula tvoj nazor,kedze si par tyzdnov po a vies ake pohyby si uz mozes dovolit.

sweetlemon

inak s tym spanim na bruchu, ja spim vacsinou na boku a na bruchu tiez v pohode, ale musim si najst dobru polohu. trosku citim take neprijemne, ale vobec neboli. uz s nimi robim vsetko :) su super, tesim sa z nich :)

sweetlemon

babule, 2 dni som tu nebola a 7 stran som musela citat, teda, sa to tu rozbehlo :)
veronika24
fuuu, ake velke cicky :) su super! podla mna vacsie ani nie, to uz by vyzeralo vulgarne, teraz ich mas super akurat, gratulujem, su naozaj peknucke :)

miu
a moc si neviem predstavit kramy pocas op, lebo sak tam budes uplne "na evu" :) a davat si tampon na taku dobu, kym budes schopna si ho potom vymenit...no neviem...?

evusa2001

caute holky
no mna sa to krati dr.mi stale neodpisal,vraj je na nejakej konzultacii v spanielsku.a citam co hovorite o dr.kacmariho,ako mu mozem napisat ale len pre info chcela by som vediet aj jeho nazor musim mu polsat foto?boze ked zbada moje prsia tak utecie xixi.

nelina

ahoj miu miu,
tak som rada,ze uz mas odsuhlasenu velkost a dufam,ze budes spokojna.ja mam predoperacne v stredu a tiez dufam,ze vysetrenia dopadnu dobre.aj sa uz strosku zacinam bat,ale skor prevlada nedockavost a hlavne aby som uz bola po opke.drz sa.ty mas opku myslim ze 31.10??