Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninab

tiez na lieky alergiu nemam ale ked som povedala ze nieco mi vie sposobit vyrazku, tak povedala ze to chce viediet...

ninab

a s cim som sa mala rozhodnut? s operaciou? ved ja som rozhodnuta aj termin mam uz od septembra stanoveny. patri to do predoperacnych, lebo ma tam poslala uz alergologicka, ze ona nevie zistit, nejake moje alergicke reakcie, nakolko ja mam alergie len kontaktne (farba na vlasy, obocie, alergia na slnko...). v podstate je to o tom ci nemam prehnane reakcie, ked ide o cudziu vec ako silikon. tak sa snazia vselicomozne vylucit, aby nedoslo k neziaducim kompl.-inak ked mozem spomenut, napr. pre toto sa mi ta chirurgicka lubi, ze chce mat vsetko, co moze naznacit nieco zle.

fifiBB

ninab
ja nemám alergiu na nič ani na lieky,tak neviem ale mne toto nerobili.a to patrí do predoperačných,tak si sa už rozhodla??

ninab

miu a ty ides do 325? boooooze keby to tak chcela mne take dat! este mi ma zavolat cez tyzden ale vacsim ako 270 uz ani nedavam sancu, tvrdi mi ze 300ml budem mat strasne prsiska..ale mne sa nezda...

ninab

kocky mna na chrbte kvaria akesi nalepky, dnes mi ich tam dala kozna, ze kozne testy - pche, naco su? nechapem ale doktorka povedala, ze lebo som jej vymenovala niekolko alergii pri kon zultacii, ziada odo mna v ramci predoperacneho alergologiu, imunologiu, kozne testy. vam nic take nekazali?

miu miu

hej zase zdochol pes? vsetky asi pracujete ako vcelicky coooo? ja som ficur tera ked mam volno vybavene kvoli tym predoperacnym vysetreniam. chi

miu miu

sweet ja uz mam po kramoch, to sa tu pytal niekto iny ale nevadi.
no dnes som bola na predoperacnych vysetreniach, mam za sebou, obvodaka a vybavenie PNky, potom interne, cize krv, moč, rontgen pluc, ekg, tlak, brucho a chrbtica. a este ma poslali do nemocnice zaniest krv na jedno vysetrenie a zajtra ma objednali na echoekg. neviem co to je ale musim tam ist. a stalo ma to vsetko zatial 1400sk a zajtra este 200sk kvoli prioritnemu objednaniu. a vysledky kompletne este neviem. asi zajtra. takze tak....
hadam sa nic neprijemne nedozviem.

fifiBB

sweet
dík podarená si,ale hlavne že si tu hudbu a časák mala.xixi a ešte ma zaujíma ked si sa zobudila už si bola oblečená na izbe?či stále nahá na operačke a potom si sa obliekala do pyžama sama?